מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הייקרןמ19/11/2007
"שתיית פטרוזליה חלוטה יכול להקל, פעמיים ביום"....ציטוט
שמתי פטרוזליה טריה בסיר עם מים וחיממתי את זה אני רוצה לשתות בלי שום קשר לדלקת בשתן האם זה מומלץ?האם זה טוב לעוד מצבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרוזיליה
לאור נהלל20/11/2007טוב לשתות מידי פעם גם אם אין דלקת בשתן, להגברת זרימת הנוזלים בגוף, מחדש אנרגיות ומנקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ20/11/2007האם את הגרין מגמה אפשר לקנות בחול?
והאם הוא טוב גם לקנדידה כמו הפרוביוטיקה?
מה את ממליצה לי לקחת גם לחיזוק המערכת ההורמונלית,הרחם חצוצרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרין מגמה
לאור נהלל20/11/2007גרין מגמה מספק מגוון רחב של מרכיבים תזונתיים חשובים , כגון: ויטמינים, מינרלים, חומצות אמינו, חלבונים, אנזימים, כלורופיל ואנטיאוקסידנטים.
הוא טוב ל:
ניקוי רעלים
פעילות אנטיאוקסידנטית
חיזוק מערכת חיסון
השפעה חיובית על מערכת לב וכלי דם
איזון מערכת עיכול.
הגרין מגמה מיוצר ביפן וקליפורניה כך שאני מניחה שאפשר להשיגו בחו"ל.
אבל הוא לא מחליף את הפרוביוטיק לטיפול בקנדידה , פרוביוטיק מכיל חיידקים טובים לאיזון פלורת המעיים, זה לא תוסף מזון צמחי.
לחיזוק הרחם וטיפול בבעיות הקשורות למע' הורמונאלית, הצמח שיח אברהם (VITEX).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ21/11/2007האם את השיח אברהם אפשר גם לקנות בחול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ21/11/2007טוב נעשה סדר בבלגן אני אקנה שיח אברהם,וגרין מגמה לחיזוק הרחם וניקוי הגוף מרעלים ופרוביוטיקה לקנדידה נכון!!!!
יש לי סלט בראש אני רוצה משהוא טבעי לחיזור מערכת ההורמינלית והרחם ומשהוא לקנדידה.רצוי שאפשר להשיג בחול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קרן
לאור נהלל22/11/2007סלט זה בריא בבטן, בראש לא כל כך :)
גרין מגמה ופרוביוטיק אפשר להשיג בחו"ל, רשמתי לך גם את השם הלועזי של שיח אברהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
קרןמ22/11/2007אז את ממליצה לי לקנות את שלושתם?
יש סוג מסויים של פרוביוטיקה שאת ממליצה לי לקחת?
תודה על התשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי קרן
לאור נהלל22/11/2007ההמלצות שניתנות על גבי הפורום לא מחליפות ייעוץ מעמיק ומדוייק של מטפל.
יתכן שכשתגשי למטפל הוא יאבחן שמקור הבעיה נובע במקור ממשהו אחר וליטול גרין מגמה או שיח אברהם לא יפתור את הבעיה כלל...
לכן אני לא יכולה לאמר לך אם לקנות מוצרים אלה ואחרים אלא רק לייעץ ספציפית ביחס לשאלות ששאלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)