פצע עם סוכרת

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• פצע עם סוכרת
    Maya
    29/09/2010

רציתי לדעת - יש לי בן סוכרתי, בן 12 לפעמים כשמשחק עם חבריו נופל ושורט את ברכיו. הוא ילד מאוזן מזריק לנטוס ואפידרה ובדיקות יוצאות תקינות, אני מכינה לו רק אוכל בריא והוא משתדלת לא לאכול בחוץ אלא אם אין ברירה.
    האם מלבד לשטוף את הפצע ולחטא כדאי לעשות משהו נוסף כי זה מה שאמרו לי שמספיק אבל קראתי על פצעים של סוכרתיים ורציתי לדעת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע עם סוכרת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע עם סוכרת

איה הוד
    01/10/2010

שלום מאיה,

אכן יש לי המלצה נהדרת:
    יש כדורים בשם פרופרג'יל. הם מכילים חימר משני סוגים ופרופוליס (צמח מופלא למקרים של פציעות ותוכלי לקרוא עליו רבות באינטרנט. הוא מוצר כוורת ואחראי על הגנה על הכוורת מפני גורמים מזהמים ועוד)

לחימר עצמו יש תוכנות מרפאות מופאלאות שקצרה היריעה מלכתוב אותן כאן.

הממלצה שלי היא:
    לצערי המוצר מגיע בצורה של כמוסות המכילות אבקה. יש לפתוח כמוסה ולפדר עם האבקה את האזור שנפגע לאחר שרחצת אותו. לתת לחימר להדבר לשריטות והפצע ולהשאר שם עד לריפוי.

אופציה נוספת: אני מאוד אוהבת את משחת הטראומיל שניתן לרכוש כמעט בכל בית מרקחת.

בהצלחה
    וכל הכבוד לך!
    בלי לספר יותר מידי אני מרגישה שאת אמא מדהימה ועברת דרך לא קלה עם בנך. את דואגת לו היטב.

איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו