מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פצע עם סוכרתMaya29/09/2010
רציתי לדעת - יש לי בן סוכרתי, בן 12 לפעמים כשמשחק עם חבריו נופל ושורט את ברכיו. הוא ילד מאוזן מזריק לנטוס ואפידרה ובדיקות יוצאות תקינות, אני מכינה לו רק אוכל בריא והוא משתדלת לא לאכול בחוץ אלא אם אין ברירה.
האם מלבד לשטוף את הפצע ולחטא כדאי לעשות משהו נוסף כי זה מה שאמרו לי שמספיק אבל קראתי על פצעים של סוכרתיים ורציתי לדעת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פצע עם סוכרת
איה הוד01/10/2010
שלום מאיה,
אכן יש לי המלצה נהדרת:
יש כדורים בשם פרופרג'יל. הם מכילים חימר משני סוגים ופרופוליס (צמח מופלא למקרים של פציעות ותוכלי לקרוא עליו רבות באינטרנט. הוא מוצר כוורת ואחראי על הגנה על הכוורת מפני גורמים מזהמים ועוד)
לחימר עצמו יש תוכנות מרפאות מופאלאות שקצרה היריעה מלכתוב אותן כאן.
הממלצה שלי היא:
לצערי המוצר מגיע בצורה של כמוסות המכילות אבקה. יש לפתוח כמוסה ולפדר עם האבקה את האזור שנפגע לאחר שרחצת אותו. לתת לחימר להדבר לשריטות והפצע ולהשאר שם עד לריפוי.
אופציה נוספת: אני מאוד אוהבת את משחת הטראומיל שניתן לרכוש כמעט בכל בית מרקחת.
בהצלחה
וכל הכבוד לך!
בלי לספר יותר מידי אני מרגישה שאת אמא מדהימה ועברת דרך לא קלה עם בנך. את דואגת לו היטב.
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)