מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גרד בעוראתי02/11/2010
שלום, יש לי בעיה שממש מציקה, במשך שנתיים יש לי גרד ממש ממש חזק,
האזורים הם בבטן העליונה, נקודה מסויימת בגב ובאיזור אינטימי, תקופה ארוכה של משחות סרואידיות, וכו' כלום לא צלח ! אשמח לקבל יעוץ , תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גרד בעור - תגובה
איה הוד06/11/2010
שלום אתי,
משחות סטרואידליות רק "מכניסות" או מדכאות את הבעיה פנימה ולא מטפלות בה.
כדי לדעת מה גורם לגרד אני ממליצה לך על אחד או שניים מהדברים הבאים:
1. ללכת לאבחון בשיטת אייפק כדי לראות מה הגורם לגרד ועל איזה רקע הוא נמצא.
2. לעשות דיאטת אלימינציה בעזרת נטורופת כדי לבדוק האם זו רגישות לאחד מהדברים שאת אוכלת (רגישות יכולה להתפתח פתאום למשהו שהיית רגילה לאכול מאז ומתמיד)
3. לעשות שימוש בצמחי מרפא שיותאמו לך אישית לאחר אבחון
4. להמשיך למרוח משחות טבעיות חיצוניות רק להקלה (זה לא יפתור את הבעיה)
בברכה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך הפסקתי גרד נוראי.
ערן26/12/2010אחת הבנות שלי סובלת כל שנה בחורף , מגרודים נוראיים ,עד יצירת פצעים שעוד יותר מגרדים.
השנה קניתי לה,וניסיתי: גלולות אבץ פיקונילת, וגל רחצה של roots.
להפתעתי ושימחתי הגרוד הפסיק לחלוטין ! את האבץ לקחה מס ימים והפסיקה, אני מאוהב בגל רחצה הזה.
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)