טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לתינוקת שלי בת חצי שנה יש אודם בגרון - צרידות - שיעול -חום - ונזלת (היינו אצל הרופא). הרוקחת נתנה לי R45 ואמרה מינון של 2 טיפות מספר פעמים ביום. בתרופה עצמה אין שום התוויה למה נועדה התרופה - האם מתאימה לתינוקות - מינונים לתינוקות - וקצת נלחצתי. אפשר קצת מידע? תודה, אורנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
R45 מידע: התוויה רפואית: צרידות וחולשה של מיתרי הקול כאבים ודלקות גרון אקוטיות או כרוניות, עם או בלי חום, בדרך כלל מלווה לשפעת.
2 טיפות הוא מינון טוב לתינוקות.
עושה רושם שהרוקחת התאימה לך משהו טוב מאוד - אך כנראה היא התרשמה ממה שסיפרת לה שהבעיתיות היא יותר הצרידות.
אני אישית, (ותקני אותי אם אני טועה), מתרשמת שדווקא השיעול והחום והנזלת הם הבעייתיים ויש להתייחס אליהם: הייתי נותנת גם R6 לילדים- שההתוויה שלו היא: מצבי שפעת, חום, צמרמורת, שיעול, צרידות, נזלת, ומניעת סיבוכים בדרכי הנשימה כתוצאה מהמחלה.
(יש גם R9 שהוא ממש ספציפי ממוקד לנושא השיעול)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
התרופה הזו אכן נועדה לצרידות וכאבי גרון ועדיפה על אנטיביוטיקה , גם לטיפול בתינוק, אלא אם מדובר בסטרפטוקוקוס או חיידק אחר. לא הבנתי את עניין ה"מספר פעמים ביום" כמה פעמים? ובכל מקרה תמיד רצוי לגשת להומיאופת ולערוך אבחון אישי ולתת משהו מתואם ספציפית לאדם ולא לסימפטום.