R45 לתינוקות בת חצי שנה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• R45 לתינוקות בת חצי שנה
    אורנה
    29/11/2007

לתינוקת שלי בת חצי שנה יש אודם בגרון - צרידות - שיעול -חום - ונזלת (היינו אצל הרופא). הרוקחת נתנה לי R45 ואמרה מינון של 2 טיפות מספר פעמים ביום. בתרופה עצמה אין שום התוויה למה נועדה התרופה - האם מתאימה לתינוקות - מינונים לתינוקות - וקצת נלחצתי. אפשר קצת מידע?
    תודה,
    אורנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    R45 לתינוקות בת חצי שנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• R45

איה הוד
    29/11/2007

R45 מידע:
    התוויה רפואית:
    צרידות וחולשה של מיתרי הקול
    כאבים ודלקות גרון אקוטיות או כרוניות, עם או בלי חום, בדרך כלל מלווה לשפעת.

2 טיפות הוא מינון טוב לתינוקות.

עושה רושם שהרוקחת התאימה לך משהו טוב מאוד - אך כנראה היא התרשמה ממה שסיפרת לה שהבעיתיות היא יותר הצרידות.

אני אישית, (ותקני אותי אם אני טועה), מתרשמת שדווקא השיעול והחום והנזלת הם הבעייתיים ויש להתייחס אליהם:
    הייתי נותנת גם R6 לילדים- שההתוויה שלו היא:
    מצבי שפעת, חום, צמרמורת, שיעול, צרידות, נזלת, ומניעת סיבוכים בדרכי הנשימה כתוצאה מהמחלה.

(יש גם R9 שהוא ממש ספציפי ממוקד לנושא השיעול)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• RECKEWEG R45

לאור נהלל
    29/11/2007

התרופה הזו אכן נועדה לצרידות וכאבי גרון ועדיפה על אנטיביוטיקה , גם לטיפול בתינוק, אלא אם מדובר בסטרפטוקוקוס או חיידק אחר.
    לא הבנתי את עניין ה"מספר פעמים ביום" כמה פעמים?
    ובכל מקרה תמיד רצוי לגשת להומיאופת ולערוך אבחון אישי ולתת משהו מתואם ספציפית לאדם ולא לסימפטום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

אורנה
    30/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו