"תרופת סבתא" לכינים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• "תרופת סבתא" לכינים
    ראומה
    15/11/2010

רציתי לדעת אם ישנה "תרופת סבתא" נגד כינים? הנכד שלי חזר מהגן עם כינים ואמא שלו ואני מחפשות לו פתרון טבעי עם כמה שפחות רעלים. אני זוכרת משהו עם שמן זית אך אולי יש לכם פתרונות יעילים יותר. המון תודה לכל מי שיעזור, ראומה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    "תרופת סבתא" לכינים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "תרופת סבתא" לכינים - תגובה

שירי חבקין
    15/11/2010

ראומה שלום רב
    אפשר פשוט להכין תכשיר בייתי
    ממאה מל שמן בסיס כל שהוא
    להוסיף 20 טיפות רוזמרין, 20 טיפות עץ התה
    ו-20 טיפות לבנדר
    אופן השימוש: למרוח על שיער לח ולסרק במסרק צפוף
    להסרת הכינים והביצים.
    שימוש קבוע של פעמיים שלוש בשבוע בתכשיר זה
    ישאיר את הראש נקי וגם ימנע הדבקות חוזרת.
    בהצלחה
    שירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רואמה

נפתלי
    17/11/2010

יש תכשיר נגד כינים שנקרא ריזאלטס. תנסי את זה.. אני יודע שזה עוזר לנכדות שלי וזה גם בלי חומרים כימיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• "תרופת סבתא" לכינים - תגובה

איה הוד
    18/11/2010

שלום ראומה,

מעבר לעצות הנהדרות שקיבלת כאן, אני רוצה להוסיף ולומר שאחד הטיפולים היעילים ביותר שיש הוא הטיפול המניעתי (זה שממשיכים איתו אחרי שהטיפול בכינים מתסיים). הטיפול המניעתי הטוב ביותר שקיים זה להמשיך באופן קבוע 1-4 פעמים בשבוע לסרק את השיער במסרק סמיך צפוף.
    אם כל ההורים היו נוהגים לעשות זאת לא היו לדעתי מכות כינים שלא נגמרות (הבעיה היא שלא משנה כמה הטיפול יעיל, כל עוד ילדים אחרים לא מטופלים כראוי הם ימשיכו להדביק אחד את השני בגן ובבית הספר)

בהצלחה
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו