מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- "תרופת סבתא" לכיניםראומה15/11/2010
רציתי לדעת אם ישנה "תרופת סבתא" נגד כינים? הנכד שלי חזר מהגן עם כינים ואמא שלו ואני מחפשות לו פתרון טבעי עם כמה שפחות רעלים. אני זוכרת משהו עם שמן זית אך אולי יש לכם פתרונות יעילים יותר. המון תודה לכל מי שיעזור, ראומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "תרופת סבתא" לכינים - תגובה
שירי חבקין15/11/2010ראומה שלום רב
אפשר פשוט להכין תכשיר בייתי
ממאה מל שמן בסיס כל שהוא
להוסיף 20 טיפות רוזמרין, 20 טיפות עץ התה
ו-20 טיפות לבנדר
אופן השימוש: למרוח על שיער לח ולסרק במסרק צפוף
להסרת הכינים והביצים.
שימוש קבוע של פעמיים שלוש בשבוע בתכשיר זה
ישאיר את הראש נקי וגם ימנע הדבקות חוזרת.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום רואמה
נפתלי17/11/2010יש תכשיר נגד כינים שנקרא ריזאלטס. תנסי את זה.. אני יודע שזה עוזר לנכדות שלי וזה גם בלי חומרים כימיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
"תרופת סבתא" לכינים - תגובה
איה הוד18/11/2010שלום ראומה,
מעבר לעצות הנהדרות שקיבלת כאן, אני רוצה להוסיף ולומר שאחד הטיפולים היעילים ביותר שיש הוא הטיפול המניעתי (זה שממשיכים איתו אחרי שהטיפול בכינים מתסיים). הטיפול המניעתי הטוב ביותר שקיים זה להמשיך באופן קבוע 1-4 פעמים בשבוע לסרק את השיער במסרק סמיך צפוף.
אם כל ההורים היו נוהגים לעשות זאת לא היו לדעתי מכות כינים שלא נגמרות (הבעיה היא שלא משנה כמה הטיפול יעיל, כל עוד ילדים אחרים לא מטופלים כראוי הם ימשיכו להדביק אחד את השני בגן ובבית הספר)
בהצלחה
איה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)