אודם בפות

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• אודם בפות
    pizza
    21/12/2010

שלום רב,
    בתי בת ה-4.9 נוטה מאז ומתמיד לסבול מפות אדום, שורף ומאוד רגיש.
    נשללו כל מיני חיידיקים למיניהם (לאחרונה סבלה מחיידק בשתן שנקרא פסאודומונס אך טופל ועבר בהצלחה).
    היא עדיין לא גמולה בלילה בלבד מטיטול ולכן ישנה מדי לילה עם טיטול מלא בפיפי עד הבוקר.
    כרגע אני מרגיעה לה עם קצת משחת וולדה באזור אך לא ממש בפנים הפות כמובן.
    איך אני יכולה להקל עלייה באופן טבעי על האודם התמידי שיש בפיפי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אודם בפות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודם בפות - תגובה

איה הוד
    28/12/2010

שלום לך,

אני יכולה לומר לך מה עובד הכי טוב למניעת המגע של העור עם הפיפי (מאז שהגננת במשפחתון של בני ראתה אותי עושה את זה היא אימצה את זה לכל ילדי הגן ומאז לאף אחד מהם לא היה אדום ולא היתה תפרחת חיתולים!)

הפתרון הוא: שמן זית!!!
    כן - שמן זית.
    גם מטפל, גם מבודד את העור מהמגע עם הפיפי והקקי, גם לא מלכלך.
    אני שמה שמן זית איכותי בבקבוק קטן שקניתי בסופר פארם, ועם זה אני מחתילה.

חשוב לציין שאם המצב ממש קשה, רצוי בימים הראשונים לשים משחת "צינקוד" המכילה שמן דגים ואבץ (משחה מדהימה!) ועליה את השמן זית. אחרי שהאודם נעלם ממשיכים להחתיל עם שמן זית בלבד בכל החתלה.

חשוב מאוד:
    העבירי אותה רק לתחתונים מכותנה 100% !!!
    והחליפי את הסבון גוף בו את רוחצת אותה לסבון היפואלרגני, ללא בישום ומותאם לאזור הוגינאלי.

חזרי לספר מה שלומה.
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העצה, מיד ינוסה

pizza
    28/12/2010

ואחזור לעדכן :-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת בת חצי שנה - אודם בפות

קרן
    02/02/2011

האם ניתן להשתמש בשמן זית גם אצל תינוקת בת חצי שנה, היא סובלת מאודם בפות ומתפרחת חיתולים, ניסינו המון משחות אך כלום לא עוזר, אולי מרגיע לקצת זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תינוקת בת חצי שנה - אודם בפות - תגובה

איה הוד
    06/02/2011

איזו שאלה!
    בטח!
    וכמה שיותר שמן זית ככה טוב יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה חביבה, שמעתי שפיזור

חנה
    07/02/2011

קמח תפוחי אדמה לפניי כל החתלה מונע אודם בפות, האם ידוע לך על כך? אודה לתשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איה חביבה, שמעתי שפיזור - תגובה

איה הוד
    08/02/2011

לא ידוע לי :)
    אבל למה להסתבך אם יש דברים טובים ופשוטים יותר כמו למרוח המון שמן זית או להשתמש במשחת צינקוד שמכילה שמן דגים ואבץ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו