מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיהוקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםמייק08/12/2007
יותר משלוש שעות רצופות שאני משהק!!!!! ניסיתי לעצור נשימה , שתיתי את כל הכנרת , הבהילו אותי ושום דבר לא עוזר! הצילווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הי מייק
איה הוד08/12/2007היי מייק,
הסיבה לשיהוקים בדרך כלל לא ידועה, הקול שמוציאים בשיהוקים קורה על-ידי תנועה לא רצונית של הסרעפת, ולכן במקרים רבים הפסקת נשימה למספר שניות עוזרת להפטר מהם.
לעיתים נדירות, שיהוקים יכולים להימשך זמן רב - אפילו שבועות ארוכים.
האם קיימת אצלך בעייה במערכת העיכול?
האם במקרה אכלת אוכל חריף או מתובל?
יכול להיות שברגע זה ממש, השיהוקים כבר עברו, אך למקרה שלא, - יש עוד משהו אחד שכדאי לנסות, ואם השיהוקים ימשכו יותר משלושה ימים אנא גש לרופא:
עמוד עם הגב לקיר, הצמד לקיר את העקבים והישבן, והתכופף קדימה למספר שניות. חזור על כך מספר פעמים עד שכשתעלה למעלה השיהוק יעלם.
ספר לי מה מצבך....
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב זה עוד לא קרה לי בחיים
מייק08/12/2007אני בן 31 אכלתי אתמול בערב שעועית חיטה בשר בקר ושתיתי קולה שום דבר מיוחד !!!!! החל מאתמול בשעה 21:30 לערך אני לא מפסיק!! אין לי בעיות בדר"כ בעמרכת העיקול ואני אוכל כל דבר גם חריף. קצת לפני שנרדמתי אתמול בסביבות 3:00 לפנות בוקר השיהוקים חדלו אך 5 דקות לאחר שקמתי בסביבות 11:00 בבוקר הכל חזר וגן עתה זה ל מפסיק אני משתגע זה מציק בטרוף. ניסיתי גם את העמידה עם הגב לקיר כפי שכתבת אך גם זה לא עוזר......... מה עוד אפשר לנסות זה מוציא מהדעתתתתתתתתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי מייק
איה הוד08/12/2007שים לב:
השיהוקים פסקו כשנכנסת למצב מאוזן (שכיבה) לפני שנרדמת ו"הורדת הילוך" ונרגעת, והם וחזרו כאשר קמת לעמידה לאחר ההתעוררות בבוקר.
האם אני טועה?
יש לי הרגשה חזקה מאוד שמה שיעביר את השיהוקים באופן מיידי יהיה טיפול בטכניקת EFT !!!
תוכל לקרוא על הטכניקה ברחבי האינטרנט. העיקרון שעומד מאחורי השיטה אומר שכל בעיה שיש לנו בגוף הפיזי (במקרה שלך זה בא לידי ביטוי כשיהוקים) קשורה לחסימה אנרגטית כלשהי, או "קצר" אנרגטי בערוצי האנרגיה בגוף.
זה עשוי להשמע הזוי לחלוטין אך כטכניקה הזאת עובדת גם על האנשים הסקפטיים ביותר.
וחוץ מזה - אין לך מה להפסיד , נכון?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהוקים
לאור נהלל13/12/2007מישהו לימד אותי פעם משהו ואצלי זה תמיד עובד..
שותים מים הפוך :)
מטים את הראש אחורה כשהגב לברז ושותים בלגימות קטנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)