מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ערב מבורך לכן איה ושיריחנה11/01/2011
בעייתי היא כזו, יש לי דלקת בגידים בשתי הידיים באיזור האגודל וברגל ימין באיזור הקרסול, התחלתי למרוח משחת וולטרן ונאמר לי לחמם את המקום, אז אני לובשת כפפות ואף ישנה איתם, המצב קצת הוקל , ברצוני לשאול, האם יש לכן תרופת סבתא בשבילי? תבורכנה על כל תשובה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ערב מבורך לכן איה ושירי - תגובה
שירי חבקין12/01/2011חנה שלום רב
ראשית אני ממליצה לך לשתות חליטות של קמומיל ג'ינג'ר וקינמון
על מנת לסייע מעט לגוף להתמודד עם הדלקת.
כמו כן למרוח חימר ירוק למשך הלילה, לעטוף את היד כי אחרת
החימר מלכלך את הסדינים. בבוקר לשטוף ולמרוח משחה
של ארניקה או שמן קצח. שני אלה מסייעים לכאבים ודלקות
לפחות כמו וולטרן אם לא יותר.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי יקירה, תודה
חנה12/01/2011כל מה שהצעת יבוצע,
האם טבילה בים המלח יכולה להועיל?
תבורכי על כל תשובה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי יקירה, תודה - תגובה
שירי חבקין12/01/2011חנה שוב שלום רב
אני מאמינה שכן
המלחים והמינרלים שבים המלח
מאוד עוזרים לדלקות ולכאבים
כמו גם לבעיות בעור.
להזיק זה בטח לא יזיק.
בריאות והצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירי, תודה, תבורכי על תרומתך לפורום
חנה12/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)

.jpg)