טיפול בהרפס

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• טיפול בהרפס
    אפרת
    12/12/2007

שלום.
    שמי אפרת אני בת 15 וחצי ומעוניינת לדעת איך אפשר לקצר את תהליך ההרפס אני סובלת מהרפס בצורה חמורה, אני נתקפת בהרפס כל שנה באותה תקופה אבל בכמויות, זאת אומרת (בין 5-7) הרפסים באותו זמן. הייתי מאוד מעוניית לשמוע לאיזה עצה מעניינת על קיצור תהליך ההרפס.?

אשמח מאוד עם תעזרי לי.
    תודה
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בהרפס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרפס

איה הוד
    12/12/2007

שלום אפרת,

התפרצויות הרפס מרובות מצביעות בין היתר על חולשה של מערכת החיסון.
    הטיפול במצב זה הוא ם מקומי - חיצוני וגם טיפול פנימי בעזרת תזונה וצמחי מרפא אנטיויראליים ומחזקי חיסון והומוטוקסיקולוגיה.
    הטיפול מתחלק גם לטיפול אקוטי - בזמן התפרצות, וטיפול מניעתי כדי למנוע את ההתפרצויות הבאות.

לשלב זה, כאשר רוצים לקצר את זמן המחלה ולא לסבול מהכאב והגרד, ניתן לטפטף ישירות על פצע ההרפס טיפות מהתרכובת של הצמחים הבאים:
    Tea tree oil
    Thuja
    Myrrh
    Echinacea

יש לחזור על כך כל חצי שעה.
    להתאפק ולא לקלף את הגלד כדי למנוע צלקות במקום.

מעבר לכך, ממליצה לך לגשת לטיפול שלם , המשלב טיפול פנימי הכולל תזונה , צמחי מרפא והומוטוקסיקולוגיה, מאחר ויש דברים בתזונה המחלישים את מערכת החיסון, וטיפול ההומוטוקסיקולוגי בשילוב צמחים במצבי הרפס הנחשב ליעיל במיוחד.

בהצלחה,
    איה הוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו