טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 32 נמצאת בהריון בשבוע 33 ומזה 3 שבועות בתוך שפעת הכוללת צינון כאבי אוזניים אודם בגרון. בימים האחורנים "חטפתי" סבב נוסף והפעם קיבלתי אנטיביוטיקה בגלל שהסינוסים שלי מלאים. אני סובלת מהאוזניים מאז היותי ילדה קטנה עברתי ניתוחים להשלמת עור תוף. מאז תחילתם של כלל הסימפטומים אני עם אוזניים סתומות ומרגישה שאני לא שומעת טוב, הייתי אצל א.א.ג.. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בשלב זה עלייך לחזק את מערכת החיסון על ידי דברים שלא יכולים לפגוע בהריון: 1. פעמיים ביום לשתות כוס מים פושרים עם חצי לימון סחוט טרי 2. ליטול פעמיים ביום פרוביוטיקה (חיידקים טובים) ללא FOS - קריטי גם בגלל האנטיביוטיקה 3. לברר עם הרופא המכיר את מצבך ואת מהלך ההריון, האם מותר לך להתחיל ליטול את הצמחים אכינצאה ואסטרגלוס ! 4. לאכול הרבה שום ובצל (ניתן להכין סירופ בצל מפרוסות בצל שהושרו בדבש ללילה ולמחרת להתחיל לקחת 1 כפית כל שעה- שעתיים - טעם וריח זוועתי אבל יעיל ביותר) 5. לשתות הרבה תה מקמומיל!!!
יש טיפות אוזניים הומיאופתיות מדהימות בשם "טראומיל" דאני ממליצה שיהיו בכל בית.
הרבה בריאות איה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר