מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלרגיה חריפה בפניםליאור18/12/2007
שלום
אתמול קמתי כאשר פני מכוסים באלרגיה חריפה -כל הפנים מלאים פיצעונים קטנים ולבנים,חוץ מזה היה לי גם כאבי בטן נוראים.
כרגע אני עדיין לא יודעת ממה נובעת האלרגיה, אם ממוצר קוסמטי או אם ממשהו שאכלתי.
רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בנידון רגע לפני שאני מתייאשת והולכת לרופא.
בנוסף הייתי שמחה להמלצה בשביל להרגיע את הפנים, הן מגרדות ואדומות.
תודה ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אלרגיה בפנים
איה הוד18/12/2007שלום ליאור,
קודם כל להכין חליטה מתה קמומיל, תעשי אותה ממש מרוכזת בכך שתוסיפי רק רבע כוס מים או שתשימי כמות גדולה של פרחי קמומיל (בבונג).
כסי את הכוס עם הצמח והמים הרותחים ל 20 דקות כדי שהחומרים הפעילים בקמומיל יעברו למים.
כשזה מספיק קר כדי לנקות בזה את הפנים, קחי צמר גפן, הרטיבי אותו בחליטה ונקי איתו את הפנים והפצעים.
הקמומיל נפלא לטיפול באלרגיה, להרגעת העור והפסקת הגרד.
כרגע, מקור האלרגיה עצמו אינו ידוע, ולפי מה שהבנתי ממך זה קורה לך פעם ראשונה.
הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לנסות לחשוב מה עשית שונה, האם שמת קרם, האם לקחת כדורים, גלולות, או כל דבר חדש....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ליאור18/12/2007אני אנסה את מה שהצאת, בתקווה שזה ירגיע לי את הפנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)