אלרגיה חריפה בפנים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• אלרגיה חריפה בפנים
    ליאור
    18/12/2007

שלום
    אתמול קמתי כאשר פני מכוסים באלרגיה חריפה -כל הפנים מלאים פיצעונים קטנים ולבנים,חוץ מזה היה לי גם כאבי בטן נוראים.
    כרגע אני עדיין לא יודעת ממה נובעת האלרגיה, אם ממוצר קוסמטי או אם ממשהו שאכלתי.
    רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות בנידון רגע לפני שאני מתייאשת והולכת לרופא.
    בנוסף הייתי שמחה להמלצה בשביל להרגיע את הפנים, הן מגרדות ואדומות.
    תודה ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה חריפה בפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה בפנים

איה הוד
    18/12/2007

שלום ליאור,

קודם כל להכין חליטה מתה קמומיל, תעשי אותה ממש מרוכזת בכך שתוסיפי רק רבע כוס מים או שתשימי כמות גדולה של פרחי קמומיל (בבונג).
    כסי את הכוס עם הצמח והמים הרותחים ל 20 דקות כדי שהחומרים הפעילים בקמומיל יעברו למים.
    כשזה מספיק קר כדי לנקות בזה את הפנים, קחי צמר גפן, הרטיבי אותו בחליטה ונקי איתו את הפנים והפצעים.
    הקמומיל נפלא לטיפול באלרגיה, להרגעת העור והפסקת הגרד.

כרגע, מקור האלרגיה עצמו אינו ידוע, ולפי מה שהבנתי ממך זה קורה לך פעם ראשונה.
    הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לנסות לחשוב מה עשית שונה, האם שמת קרם, האם לקחת כדורים, גלולות, או כל דבר חדש....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

ליאור
    18/12/2007

אני אנסה את מה שהצאת, בתקווה שזה ירגיע לי את הפנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו