בעיית עור

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• בעיית עור
    amit
    12/03/2011

שלום רב,

כשאני מרכיבה משקפיים העור שלי נוטה להאדים, לפרוח ולהתקלף, בעיקר בימים חמים.
    עשיתי בדיקת אלרגיה (בדיקת מטלית), ואין לי שום אלרגיה. ניסיתי מספר סוגי משקפיים (פלסטיק ומתכת) וזה לא עוזר. כנראה שהעור שלי רגיש לזיעה שמצטברת בגלל המשקפיים...

את רוב הבעיה הצלחתי לפתור בעזרת חומץ תפוחים - מרחתי חומץ מדולל על אזור הפנים ורוב הקילופים נעלמו.

הבעיה היא שעל האף עדין נשארו מין בליטות עגולות קטנות בצבע העור, זה נראה כמו נקבוביות גדולות יותר, וזה נעלם רק כשאני מסירה את המשקפיים לכמה ימים.

האם יש לכן המלצות למשהו טבעי שכדאי לנסות? שמעתי על תאנים אבל אני לא בטוחה...

הייתי אצל רופאי עור ואלרגולוגים ובינתיים הדבר היחיד שעוזר לפריחה הזו זו רפואה טבעית...

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית עור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית עור - תגובה

איה הוד
    13/03/2011

הי יקרה,

הייתי דווקא מנסה טיפול בשיטת אייפק כדי להעלים את האלרגיה :-)

בהצלחה
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום איה

amit
    13/03/2011

שלום איה,

תודה רבה על התשובה המהירה.

האם מומלץ לנסות אייפק למרות שלפי בדיקת האלרגיה (patch test) לא נמצאו אלרגיות?

אין משהו שכדאי לי לנסות לפני כן למרוח על האזור (כפי שחומץ התפוחים עזר)? האם חלב תאנים יכול לעזור? לפני שאני ניגשת לטיפול כולו (גם מבחינה כספית) היית רוצה לבדוק אם יש דרך ישירה יותר לטפל בפריחה...

יחד עם זה, לפי מה שקראתי, האייפק יכול לעזור לי גם בדברים אחרים (חרדות וכו'). האם ניתן לבצע טיפול אייפק גם במפגש אחד או שניים, או שזה ארוך טווח יותר? והאם יש מטפל טוב שתוכלי להמליץ לי עליו באזור המרכז?

שוב תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה נראה כמו נקבוביות עור שנסתמו...

amit
    13/03/2011

זה נראה כמו נקבוביות עור שנסתמו בגלל ההזעה ולכן גדלו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום איה - תגובה

איה הוד
    19/03/2011

הי יקירה,

לצערי בדיקת האלרגיות שעשית לא יכולה להראות את כל סוגי האלריגות שאייפר מסוגל להראות ולגלות. בדיקת האלרגיה שעברת היא מוגבלת ביותר.

אין לדעת מראש כמה טיפולים תזדקקי - רק אחרי אבחון ומפגש ראשוני אולי ניתן יהיה לחזות זאת.

אני לא רוצה לעשות כאן פרסומת למטפל, ולכן אשמח להמליץ לך על מישהו במייל הפרטי שלי: [email protected]

הרבה הריאות
    איה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית עור - תגובה

שירי חבקין
    15/03/2011

עמית שלום רב
    אני ממליצה על מריחה של חמאת שיאה טיפולית
    ללא כל תוספת ריח או משמרים.
    בברכה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ותיקון

אלי
    16/03/2011

תודה רבה. רציתי לתקן שעכשיו הייתי אצל רופאת עור והמקרה אובחן כסבוראה. האם עדיין כדנאי לנסות שיאה או אולי משהו אחר? (בינתיים אני מורחת קלנדולה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ותיקון - תגובה

שירי חבקין
    16/03/2011

אלי שלום רב
    לדעתי שווה לנסות את חמאת השיאה
    אבל עליך למצוא את הכי גולמית שיש.
    זהו חומר טיפולי לכל דבר ומסייע מאוד גם
    במקרים של סבוריאה פסוריאזיס דרמטיטיס וכדו'.

בכל מקרה הקלנדולה אינה מזיקה ואם היא
    מרגיעה את הגירוי אפשר להמשיך ולהשתמש בה
    בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו