וולודניה

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• וולודניה
    יסמין
    19/03/2011

איה שלום
    בת 42, אובחנתי כסובלת מוולודניה מזה מספר חודשים (התחלתי לקחת סימבלטה וכן הורמונים היות והווסת הסתיימה ויש יובש...) אשמח לדעת אם יש לנטרופתיה מה להציע בעניין?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    וולודניה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וולודניה - תגובה

איה הוד
    19/03/2011

הי יקרה,

ראשית אני שמחה שיש אבחנה.
    נשים רבות סובלות מהבעיה הזו ולא מבינות מה יש להן.

הטיפול הנטורופתי אכן מהווה נדבך חשוב מאוד כחלק מהטיפול השלם ויכול להביא להקלה גדולה.הוא כולל תזונה דלת אוקסלטים, לרוב אני בוחרת בדיאטת אלימינציה כדי לסנן החוצה מזונות בעייתיים הגורמים לתגובה אלרגית/אי סבילות.

יש להתייחס בטיפול גם לבעיות רקע אם קיימות, בין אם זה בעיכול, במערכת העצבים, מערכת חיסון או שלד/שרירים/מפרקים.

חשוב ביותר להתייחס במצב זה לגורמים רגשיים/נפשיים על ידי טיפול בדימיון מודרך, טכניקת EFT, הרפייה - בעיקר של אזור רצפת האגן. אני מאמינה שיש קשר למצב רגשי/נפשי פעמים רבות ולכן אין להזניח אותו בטיפול. טכניקת EFT בעיני היא הטובה ביותר במצבים אלו.

נטורופתיה ממליצה על פעילות גופנית (זה קריטי!), על שינוי תזונתי וגם על שימוש בצמחים שמותאמים אישית. יש נשים שיקבלו צמחים לאיזון הורמונלי - כמו שאת כבר מבינה (בעקבות הטיפול שאת מקבלת), וולודיניה- וסטיבוליטיס יכולה להתקשר לחוסר איזון הורמונלי, או כל פורמולה של צמחים שתמצא כמתאימה.

מאחר והמצב מאוד מורכב אין לדעת את אחוזי הצלחת הטיפול, אך בהחלט חובה לנסות הכל (זו דעתי)

הרבה בריאות
    איה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וולודניה

יסמין
    19/03/2011

הי איה
    קודם כל תודה רבה...אין עלייך
    התחלתי ללכת לפזיותרפיה של האגן (עושה 5-7 דקות משהו באזור...לא מרשים)
    מה זה ה-EFT שאת ממליצה עליו? אני לא מכירה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו