מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתמים מגרדים על העור- לאחר שחייה?ישי זלץ21/03/2011
לפני כ-6 חודשיםהופיעו לי כתמים פרחוניים ורודים על כל הגוף. גירסה ראשונה של רופאי העור שמדובר "בפטריה שושנה" שלא ברור מהיכן נוצרת ולוקח 3 חודשים עד שעוברת מאליה. מידגם עור שמסרתי בבי"ח העלה "אסטמה של העור". הפצעונים נחלשו אך לא נעלמו ואני חושב שהם חוזרים ומגרדים לאחר שחיה ארוכה בבריכה.(אני עושה 150 בריכות 3 פעמים בשבוע). האם יש טיפול נוח(אולי תרופה הומאופטית), או תרסיס על העור שמאפשר לנטרל נזקי בריכה?, (כנראה הכלור?), איך אפשר לבדוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים מגרדים על העור- לאחר שחייה? - תגובה
שירי חבקין21/03/2011ישי שלום רב
לפי הרפואה הסינית עור ונשימה הינם איבר מקושר
ולכן יש לטפל באופן עמוק בכדי למנוע התפרצות של
אסטמה אמיתית בדרכי הנשימה.
כמו כן מתייחסים לאסטמה של העור כסוג של אלרגיה
לכן אין ממש משהו שאפשר למרוח בכדי למנוע את
התגובה של העור שלך לכלור. רצוי מאוד להתייעץ עם
מרפא סיני וכמו כן להימנע מחשיפה לכלור בתקופה הקרובה.
אפשר גם לבדוק אלרגיות אחרות כגון לסוגי סבון וחומרי
ניקוי אם אתה משתמש בחדשים בזמן האחרון. וגם לבדוק
אלרגיות לסוגי מזון.
הטיפול אמור להיות כזה שיגרום למערכת החיסונית לדעת
להתמודד עם האלרגן ולהתחזק מולו.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)