טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אתמול בערב לא הצלחתי להרדם, היה לי קוצר נשימה מאוד רציני כמעט והלכתי לבית חולים. אני חרחרתי , ושרקתי מלווה עם שעולים יבשים, מידי פעם הצלחתי להוציא ליחה שקופה עם קצף לבן כזה, האוזניים ןהאף ניסתמו לי והייתה לי גם נזלת שקופה אני מאוד אשמח אם יש למישהו תרופה, למה אני ןהרופאים לא חברים טובים נאי ניגשת אליהם רק כשכבר אני גמורה, ואתמול לא הייתי רחוקה מזה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מניסיון, לא מדובר במשהו שקל לטפל בו בצורה חיצונית מומלץ מאוד לגשת לאיבחון וטיפול ברפואה הסינית. לקחת אוויר וזמן כי מדובר בטיפול יסודי לאורך זמן שכולל תזונה,דיקור וחיזוק בצמחי מרפא . לאחר מספר חודשים יש שינוי מהותי והגוף משנה את אופן תגובתו ולמעשה מערכת החיסון מתמודדת עם אלרגנים וכל מה שעלול לגרום להתקפי קוצר הנשימה. בהצלחה שירי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר