טיפול בלחה אצל תינוקות

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• טיפול בלחה אצל תינוקות
    קרן
    01/05/2007

איך ניתן להקל על תינוק להתפטר מליחה ונזלת נוזלית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בלחה אצל תינוקות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה

לאור נהלל
    01/05/2007

לליחה : טינקטורה משן הארי וחותם הזהב, למהול 10 טיפות במים לתת לתינוק לשתות (בן כמה הוא?) .

נזלת: לא תמיד כדאי להפטר ממנה משום שהיא משחררת את הליחה, רצוי לפתור את העניין מהשורש.. (הומיאופתיה, עובדת באופן עדין, מצויין לתינוק) אבל הנה הטיפ בכל מקרה : לערבב חצי כפית מלח ברבע כוס מים, לקחת מנקה אזניים ולהכניס בעדינות את הקצה לנחיר המנוזל (שורף אם הנחיר אדום מניגובים חוזרים), מי המלח ייבשו את הנזלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפול בליחה

בנטולילה שלמה
    29/08/2007

אני סובל בליחה יותר משנתיים על ידי שיעול ואחר כך ליחה כל יום בבוקר. במשך היום אין לי בעיה בכלל. הרופא נתן לי תרופה אבל זה לא עזר. מה שמוזר, זה שזה קורה גם בקיץ וגם בחורף. אולי אתם יכולים לעזור לי אפילו בתשלום. בתודה מראש: בנטולילה שלמה: טל. 08-8525376- פל.
    050-7314589.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו