תסמונת קדם ווסתית

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• תסמונת קדם ווסתית
    טל
    29/12/2007

שלום,

רציתי לשאול אם ידוע לך על טיפול טבעי לתסמונת קדם ווסתית.
    הכוונה לנפיחות בבטן וגודש בחזה.
    למרות שהמחזור תקין וכך גם בדיקות הדם,
    התופעות נמשכות למעלה משבועיים .
    ניסיתי תוספת של ויטמין B6, סידן , שמן נר הלילה
    וחליטות זקן התירס, סרפד, רוזמרין ופטרוזיליה.
    אבל ללא הועיל.
    אשמח אם יש לך רעיון.

תודה,
    נינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת קדם ווסתית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת קדם וסתית

איה הוד
    30/12/2007

שלום נינה,

את הדבר החשוב מכל שכחת לציין: כמה זמן ניסית את כל הדברים שאת מתארת כאן?
    לזמן יש חשיבות אדירה מאחר והטיפולים שציינת כאן אינם עובדים כמו כדורים נגד כאבים (נורופן, אדויל, אדקס, פוינט וכו').
    הטיפול צריך להיות טיפול מלא שנמשך מספר חודשים, כאשר לאט לאט בכל חודש רואים מגמת שיפור עד שזה מתאזן.

תופעות קדם וסתיות אצל כל אישה עשויות להיות שונות:
    יש מי שסובלות מהגודש שתיארת, יש כאלה שסובלות מעצבנות ופתיל קצר, יש נשים שסובלות מכאבי רגליים, בטן וגב תחתון, יש נשים שרוצות לאכול פחמימות וממתקים, יש כאלה שהעכייפות היא הדבר הקשה אצלן ועוד...

הרעיון בטיפול הוא איזון הורמונלי והזנה.
    שמן נר הלילה הוא נפלא אך מהווה חלק מאוד קטן מהטיפול. שאר הדברים שהזכרת אינם ספציפיים.
    הסרפד, זקן התירס והפטרוזיליה הם משתנים - ואולי זה ההגיון שהיה בטיפול בגודש. אך זה לא מטפל בשורש הבעיה שהיא האיזון ההורמונלי.

אני ממליצה לך לגשת לנטורופת להתאמת תזונה נכונה וצמחים.
    ולהצטייד בבדיקות הדם שעשית ובהרבה סבלנות - זה שווה את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

טל
    30/12/2007

היי, תודה.

ההמלצות הם של נטורופת!
    ניסיתי את השילובים השונים לפחות חודשיים, ייתכן וזה לא מספיק!
    סידן ומגנזיום גם גרמו לי לעצירות...
    בכל אופן אם יש לך עצה לאיזון הורמונלי או פורמולה לקנייה, אשמח לנסות.
    שוב, לפי בדיקות הדם אני מאוזנת אבל אשמח להעלים את התופעות שלדעתי כן מראות על חוסר איזון.
    אגב, ניסיתי גם דיקור והומאופטיה.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

איה הוד
    30/12/2007

הי נינה,

נכון - חודשיים אינם הרבה זמן.
    הייתי ממליצה לך לעשות שימוש בשמן נר הלילה במינון שמתאים לך ולמצבך.
    בנוסף, להשתמש במוצר בשם "מאקה לאישה" ולשלב איתו פורמולה בנוזל מהצמחים: ויטקס (שיח אברהם), סימיסיפוגה ודיאוסקוראה.

חשוב להבין שעצות אלו מאוד כלליות ויכול להיות שאינן תואמות את מצבך!

התזונה במקרה הזה היא קריטית לטיפול! - לא שמעתי שקיבלת מהנטורופת הנחיות תזונתיות (האם אלו המלצות "און-ליין" או המלצות שקיבלת בטיפול אחד על אחד?)

אחד הטיפולים האפקטיביים ביותר לבעייה זו הוא : פעילות גופנית! בזמן הפעילות (רצוי אינטנסיבית, כזאת שמזיעים בה) מופרשים חומרים משככי כאבים וכאלה שעושים מצב רוח טוב. בנוסף, פעילות גופנית מסייעת לסירקולציית דם טובה ונכונה המסייעת למצב הגודש שאת מתארת.
    צריך להתמיד לעשותה על בסיס יומיומי ולראות את השיפור במחזורים הבאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיה

טל
    31/12/2007

איה בוקר טוב,

קראתי את תשבותך ואני מודה לך מאד על התייחסותך.
    להשלמת הפרטים:

טופלתי אצל 3 נטורופתיות בין היתר בדיקור, תוספות תזונה והומאופטיה - טיפול אישי.
    לא קיבלתי יעוץ תזונתי (אכול ואל תאכל...) . אני אוכלת מאוזן מאד, נמנעת ממוצרי חלב ולא אוהבת בשר. אבל מקפידה על קווקר, קטניות, טופו, מרקים, דגים, טחינה, דבש ...
    אני עושה ספורט 3-4 פעמים בשבוע .
    אני בת 34.

לא ניסיתי את המוצרים שציינת ולמעט שיח אברהם גם לא שמעתי עליהם.

אני מחפשת פורמולה צמחית לקנייה , פורמולה שמתאימה לבעיות PMS וניתנת לקנייה בחנויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי נינה

איה הוד
    31/12/2007

הי נינה,

קצת קשה לי לראות איך אוכל לסייע על גבי הפורום, הפרטים שמסרת בהחלט חשובים אך אינם קרובים לתשאול רציני ומלא לצרכי אבחון. אין לי שום רקע היסטורי על המערכת ההורמונלית שלך ובכלל...

לכן, באופן כללי (במידה והכיוון הטיפולי הוא כן איזון הורמונלי), אני אכוון אותך ל"מאקה לאישה" ולשמן נר הלילה בתוספת מיצוי ויטקס או אפילו בכדורים (ניתן להשיג בבתי מרקחת) - צריך סבלנות
    בטיפול. אם קיימת ברקע אנמיה או עייפות, אז ה"מאקה לאישה" רק יכולה לתרום ולהועיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

טל
    31/12/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו