מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיקוד ראייה ותנועה.אבי06/07/2011
שלום.. שמי אבי כבן 29,לפני כשנתיים אובחנתי כבעל לקות ראיה convergence insufficiency עברתי סידרה של טיפולים (טרפיה ראייתית) חל שיפור ניכר ביכולותיי הוויזואליות אך מנגד אני מוצא את עצמי כאלו כל מוחי טרוד במערך הראייה, דומה כאלו החלק הקדמי החל לתפקד במלוא המרץ, אך מאחר והדבר מלווה במעין תחושת פול גז על ניוטרל (כאלו מוחי קודח בעבור ראייה)..
אני חייב לציין שבעבר הייתי תשוש רוב שעות היום מה שלא כך היום, אבל מבחינה קוגניטיבית קשה לי לחשוב ולנהל דו שיח עם עצמי (כאלו אין לי שקט מוחי)
מה שהביא אותי למחשבה שאולי יש לי איזו תסמונת נוירולוגית אשר גרמה לבעיית המיקוד מלכתחילה..
אשמח אם תוכלו לעזור לי..
בעיות נוירולוגית שאני מודע להם:1. מיקוד ראייה 2. משהו כמו הפרעת קשב (בהקשר לכך ניסיתי בעבר ריטלין והתוצאה הייתה גרועה, משהו כמו בלק אאוט לא יכול לחשוב ולהתרכז). 2. אני לא יכול לנתק בין הידיים לרגליים (נניח לשחות חתירה) לעולם הרגלים יתפקדו בקצב של הידיים.
למותר לציין כי אינני רואה בהמלצתכם כל אבחון מחייב, אני מחפש כיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
אבי06/07/2011ועוד דבר, מצאתי כי הרפיה מינית (אוננות) ממתנת את תחושת האובר דוז הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקוד ראייה ותנועה. - תגובה
ד``ר רונית גלעד07/07/2011אני לא רואה בתלונות שלך בעיות נוירולוגיות . אך כדאי להתיעץ עם נוירולוג שיבדוק אותך בכל מקרה יתכן ויש גם השפעות נפשיות על התלונות שלך תקח את זה בחשבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)