מיקוד ראייה ותנועה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיקוד ראייה ותנועה.
    אבי
    06/07/2011

שלום.. שמי אבי כבן 29,לפני כשנתיים אובחנתי כבעל לקות ראיה convergence insufficiency עברתי סידרה של טיפולים (טרפיה ראייתית) חל שיפור ניכר ביכולותיי הוויזואליות אך מנגד אני מוצא את עצמי כאלו כל מוחי טרוד במערך הראייה, דומה כאלו החלק הקדמי החל לתפקד במלוא המרץ, אך מאחר והדבר מלווה במעין תחושת פול גז על ניוטרל (כאלו מוחי קודח בעבור ראייה)..
    אני חייב לציין שבעבר הייתי תשוש רוב שעות היום מה שלא כך היום, אבל מבחינה קוגניטיבית קשה לי לחשוב ולנהל דו שיח עם עצמי (כאלו אין לי שקט מוחי)
    מה שהביא אותי למחשבה שאולי יש לי איזו תסמונת נוירולוגית אשר גרמה לבעיית המיקוד מלכתחילה..
    אשמח אם תוכלו לעזור לי..
    בעיות נוירולוגית שאני מודע להם:1. מיקוד ראייה 2. משהו כמו הפרעת קשב (בהקשר לכך ניסיתי בעבר ריטלין והתוצאה הייתה גרועה, משהו כמו בלק אאוט לא יכול לחשוב ולהתרכז). 2. אני לא יכול לנתק בין הידיים לרגליים (נניח לשחות חתירה) לעולם הרגלים יתפקדו בקצב של הידיים.
    למותר לציין כי אינני רואה בהמלצתכם כל אבחון מחייב, אני מחפש כיוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיקוד ראייה ותנועה.

הוספת תגובה

• המשך

אבי
    06/07/2011

ועוד דבר, מצאתי כי הרפיה מינית (אוננות) ממתנת את תחושת האובר דוז הזו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיקוד ראייה ותנועה. - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    07/07/2011

אני לא רואה בתלונות שלך בעיות נוירולוגיות . אך כדאי להתיעץ עם נוירולוג שיבדוק אותך בכל מקרה יתכן ויש גם השפעות נפשיות על התלונות שלך תקח את זה בחשבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו