אבא שלי קיבל 4 פעמים אירוע מוחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבא שלי קיבל 4 פעמים אירוע מוחי
    מירי
    08/07/2011

שלום.
    אבא שלי יש לו סכרת מזה שנים השנה הזו קיבל אירוע מוחי והפעם האחרונה היתה קשה הווי אומר תאים במוח נמחקו הוא אינו זוכר דברים רגעיים נניח נסענו לטיול יחד איתו . ואינו זוכר שהיינו . מדברים איתו אינו מפתח שיחה משיב כן ולא . כולם בהלם מהמצב בעיקר אנשים ומשפחה שהכירו אותו והוא היה מלא באנרגיה וכל הבית על כתפו היום אינו יודע לא "בעניינים". הכל בני הבית עושים אם זה תשלומים, קניות וכו'
    אחותי לוקחת אותו לשיקומים פעם בשבועיים ריפוי בעיסוק ופזיורפיה.
    שאלתי היא : האם יש סיכוי לקבל את אבא שהכרתי אבא שעושה הכל שדואג להכל ?
    האם יש לנפגעי אירוע מוחי אריכות ימים?
    כל כך עצוב לנו שזה המצב. הליכה מאוד איטית אנשים שלא מכירים אותו ממש מזהים שהוא חולה . האם יש סיכוי לשיפור המצב. האירוע קרה לפני 3 חודשים.
    לעבודה אין סיכוי שהוא יחזור . האירוע השפיע גם על צרכיו לכן יש לו טיטולים.
    האם יש מצב שהוא יפסיק גם אם הטיטולים?
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבא שלי קיבל 4 פעמים אירוע מוחי - תגובה

אייל קליין
    17/07/2011

קשה להעריך את מידת ההחלמה ואת משך ההחלמה. כל הפגיעות שתיארת דורשות התייחסות ספציפית על מנת להשיג את השיפור המיוחל. הפרוגנוזה פוחתת כאשר מדובר על ארועים חוזרים וכמובן פוחתת ככל שהפגיעה קשה אך יחד עם זאת לעיתים השיפור מתמהמה ולכן יש לשמור עליו במסגרת שיקומית אינטנסיבית ככל האפשר עח מנת לשפר את מצבו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מירי שלום

עמותת נאמן
    26/07/2011

היי מירי,
    ראשית צר לנו לשמוע על אביך. חשוב כי תדעי שאתם לא לבד. עמותת נאמן- נפגעי אירוע מוחי מעמידה לרשות הנפגעים קו תמיכה, ליווי והכוונה וכן מפעילה מועדונים חברתיים בפריסה ארצית, כך שתוכלו להפנות את אביך למועדון החברתי הקרוב לביתכם.
    בנוסף, לעמיתי עמותת נאמן ישנם ימי הרצאות, כנסים, סל הטבות, עיתון אינטרנט ועיתון מודפס שעוזרים הן למשפחה והן לנפגע.

נשמח לעמוד לרשותכם לכל שאלה, הכוונה ועזרה.

מאחלים בריאות ושיקום מוצלח,
    קורל, מטעם עמותת נאמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו