מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופלר צוואררחלי16/07/2011
בבדיקה שעשיתי לפי בקשתי אין חסימות בצוואר אך בעורק יש סימנים טרשתיים.רמת הכולסטרול 220 ldl 135 hdl 65 אני בת 60. לאבי היה ארוע מוחי כשהיה בן 70.
יש לי פקטור 5 ליידן הטרוזיגוט שלא עשה בעיות עד היום. האם בעקבות צוצאות הדופלר אני צריכה לקבל תרופות? ואם כן איזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דופלר צוואר - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן31/07/2011שלום,
את בסיכון קלה לאירוע מוחי או אירוע לבבי. הדברים האחרים שצריך לבדוק על מנת לקבוע את רמת הסיכון שלך הם: לחץ דם, רמת סוכר בצום ודופק הלב - א'ק'ג'. יש גם לשקול בדיקת מאמץ (ארגומטריה) והולטר לב.
כמובן להפסיק לעשן (אם רלוונטי).
אימון גופני באופן סדיר גם.
מטרה של לחץ דם - כ- 130/80 ממ"כ.
יש להיבדק עם רופא משפחה שלך. יכול להיות שכל יהיה צורך לטיפול תרופתי - לפחות אספירין במינון נמוך.
לציין שהממצאים בעורק בתרדמה נפוצים בגיל שלך ... אבל הם כן מעידים על תופעה של טרשת עורקים - אתרוסקלרוזיס - שזה גורם אירוע לב, אירוע מוח ותעוקת רגליים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)