כאב פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב פנים
    מיכל
    24/07/2011

שלום אני בחורה בת 27, אני כבר שישה ימים סובלת מכאב ולחץ בפנים. הכאב בעיקר בצד שמאל של הפנים, כאב ברקה השמאלית, הלסת השמאלית ולחי השמאלית לעיתים מקרין גם לאחורי הראש בצד שמאל בחלק הקרוב לאוזן, לעיתים גם כאב באזור הגבה מעל העין השמאלית. בשעות הערב אני מרגישה את הכאב יותר מעל העיניים ( במצח) וכן כאב באף ו ולחץ על המצח, אף והלסתות כאילו משהו יושב לי על הפנים. הייתי היום אצל רופא אף אוזן גרון שלא מצא כלום, בינתיים אמר לחכות עם זה ולראות מה קורה בהמשך. אני ממש בחרדות ממה זה יכול להיות הכאבים האלה ולחץ הזה על הפנים, בעיקר בצד שמאל. אם זה לא קשור לאף אוזן גרון אז למה כן? אני מפחדת שחס וחלילה אין לי איזה גידול במוח????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב פנים

הוספת תגובה

• תבדקי

MACHU PICHU
    24/07/2011

אולי יש לך שיתוק של עצב הפציאליס. אני חוויתי את זה אתמול...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב פנים - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    03/08/2011

שלום,

יש כמה אפשריות לכאבים האלו.
    אם היה פציאליס אז כעבור 6 ימים בהחלט רופא אף אוזן גרון היה רואה חולשה בשרירי הפנים או מצח בצד אחד של הפנים.
    אבל יש עוד דברים - כגון דלקת בפרק הלסת (צריך יעוץ פה ולסת לזה).
    אז זה לא זה, אז אני ממלציץ שתפני לנוירולוג, יש כמה סוגי כאבי ראש (שזה כולל כאבי פנים). יש גם כמה סוגים של תרופות הן להפסיק את הכאב בזמן התקף והן לצורך מניעת התקפים.
    יכול להיות סוג של מגרינה - חשוב להרבות בשתיה במיוחד בעונת הקיץ.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו