שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    חנה
    29/07/2011

אני בת 28 בריאה בד"כ. סבלתי 10 שנים ממגרנות בגלל גלולות שלא התאימו לי. לפני חודשיים החלפתי גלולות והמגרנות נעלמו כמעט לגמרי.
    בחודש האחרון חלה אצלי תופעה מוזרה של כאבי ראש שנגרמים בגלל השענות על כרית. בכל פעם שאני שוכבת על הספה או על המיטה ומניחה את הראש על הכרית מתחיל אצלי כאב ראש שמתחיל מהחלק האחורי של הראש ומתפשט קדימה לאזור המצח והעיניים. הכאב מתחיל במין דקירות מוזרות בחלק האחורי של הראש.
    כדורים נגד מגרנה מעלימים את הכאב אבל זה לא פתרון, אין לי איכות חיים. עד שנעלמו המגרנות שלי כתוצאה מהגלולות החלה התופעה הנוראית הזאת שלא מאפשרת לי אפילו לשכב לנוח. אולי חשוב לציין שבלילה אני ישנה ללא כרית מאז שהייתי ילדה ואין לי כאבי ראש.
    אשמח לקבל הסבר כלשהו לתופעה ועצה טובה תתקבל בברכה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

אייל קליין
    30/07/2011

ייתכן שמדובר בכאב מוקרן מעמוד השדרה הצווארי או משרירי הצוואר בגלל תנוחת השכיבה. אני מציע לפנות לאורטופד ולבקש הפניה לפיזיותרפיה על מנת לטפל בבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו