מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגאבי04/08/2011
בן25לפני 3שבועות קיבלתי וירוס כאבי בטן שילשולים הקאות וכאבי ראש הכל עבר למעט כאבי הראש שמשתנים עוברים לצוואר בסוף הראש קרוב למצח הלכתי לרופא עינים הכל תקין צילום מערות הפנים הכל תקין קבעתי לנוירולוג האם הוא יכול לדעת מהיכן הכאבים?רופא המשפחה נתן סלוקוקס שחושב שזה דלקת אני לוקח 3ימים ואין הטבה מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מודאג - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן04/08/2011שלום,
קשה לי להגיד בוודאות מעין הכאבים. אולי אתה עדיין מתאושש מהמחלה, אולי זי סוג מגרנה כתוצאה מכך.
אבל אם יש עדיין החמרה, אני ממליץ שתלך להיבדק אצל רופא נוירולוג ואף לבצע כמה בדיקות על מנת לשלול כמה דברים אחרים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת
אבי04/08/2011איזה בדיקות לעשות אצל רופא עיניםפ היתי בדק הכל תקין עשיתי צלום מערות הפנים הכל תקין עשיתי בדיקות דם הכל תקין בבקשה עזור לי מה עוד לעשות עד שאראה נורולוג תודה רבה אגב היום הכאב בראש וגם ברקות ומאחורי הראש קרוב לצוואר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לדעת - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן28/08/2011שלום,
נראה לי שעשית כל הבדיקות החשובות.
חשוב להקפיד על הרגלי חיים טובים - לאכול ולישון בשעות קבועות ומספיק. וכמובן לנוח ולשתות מספיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)