מודאג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מודאג
    אבי
    04/08/2011

בן25לפני 3שבועות קיבלתי וירוס כאבי בטן שילשולים הקאות וכאבי ראש הכל עבר למעט כאבי הראש שמשתנים עוברים לצוואר בסוף הראש קרוב למצח הלכתי לרופא עינים הכל תקין צילום מערות הפנים הכל תקין קבעתי לנוירולוג האם הוא יכול לדעת מהיכן הכאבים?רופא המשפחה נתן סלוקוקס שחושב שזה דלקת אני לוקח 3ימים ואין הטבה מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מודאג

הוספת תגובה

• מודאג - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    04/08/2011

שלום,

קשה לי להגיד בוודאות מעין הכאבים. אולי אתה עדיין מתאושש מהמחלה, אולי זי סוג מגרנה כתוצאה מכך.
    אבל אם יש עדיין החמרה, אני ממליץ שתלך להיבדק אצל רופא נוירולוג ואף לבצע כמה בדיקות על מנת לשלול כמה דברים אחרים.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדעת

אבי
    04/08/2011

איזה בדיקות לעשות אצל רופא עיניםפ היתי בדק הכל תקין עשיתי צלום מערות הפנים הכל תקין עשיתי בדיקות דם הכל תקין בבקשה עזור לי מה עוד לעשות עד שאראה נורולוג תודה רבה אגב היום הכאב בראש וגם ברקות ומאחורי הראש קרוב לצוואר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדעת - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    28/08/2011

שלום,

נראה לי שעשית כל הבדיקות החשובות.
    חשוב להקפיד על הרגלי חיים טובים - לאכול ולישון בשעות קבועות ומספיק. וכמובן לנוח ולשתות מספיק.

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו