למי לפנות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למי לפנות ?
    יגאל
    09/08/2011

למי לפנות כאשר קרה מצב, כשבעיה שמטופלת בתחום הפסיכיאטרי גרמה לבעיות נוירולוגיות ?
    הפרעת חרדה פוסט טראומטית .
    אני רואה צבעים עזים וחדים ובוהקים וושומע צלילים חזקים וצורמים, ויש לי בעיות קוגנטיביות קשות , ואני לא מדבר פה על חרדה, שזה מן הסתם בטיפול הפסיכיאטרי .מתקבל מצב שבנאדם חולה כבר שנה וחצי ואין שום נסיון (ואני רק מדבר על נסיון , לעזור לו )
    . ולא מקבל שום טיפול רק משום שהרופאים אין להם את הידע לטםל בו ף כנראה משום שבעיותיו אינן מוגדרות בספרות , תחת אחת הבעיות המוכרות.

אין שום נסיון לפתוח ראש, לנסות מעבר, לחשוב מעבר לבדיקות הסנדטיות , ומעבר להבחנה של פוסט טראומה. העובדות בשטח הן כאלו , יש פוסט טראומה , יש סימפטומים של פוסט טראומה, אבל יש גם דברים שהם לא אופיניים בדרך כלל לפוסט טראומה שמקשים על חיי בצורה מחרידה יותר ממה שפוסט טראומה יכולה להיות .
    אני כרגע בחוסר תפקוד מוחלט ונראה שאין למי לפנות .
    אולי בכל זאת תאירו בבקשה את עיניי ותוכלו ליעץ לי מה לעשות ?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למי לפנות ?

הוספת תגובה

• למי לפנות ? - תגובה

ד``ר סיימון ישראלי-קורן
    28/08/2011

שלום,

אכן יש אנשי מקצוע שיכולים לעזר לך בתקופה הקשה הזו.
    מעבר לפסיכיאטרים יש גם: טיפול פסיכולוגי (כגון cognitive behavior therapy), רופאי שיקום, עובדים(ות) סוצילאיים(ות) וכדומה.
    ברופאה (כולל נרויגולוגיה ופסיכיאטריה) כאשר יש אבחנה ברורה אז נהוג לקשור סימפטומים לאבחנה זו. מצד שני כאשר יש דברים לא שגרתיים ולא לגמרי אופיניים למחלה זו אז בהחלט אתה צודק ויש צורך לחשוב יותר ולבדוק בכיוונים אחרים.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו