מחלת תנועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת תנועה
    אני
    11/08/2011

שלום ...
    אני סובלת ממחלת תנועה חמורה , יש נסיעות של שתי דקות שיכולות לעשות לי ממש רע לאורך זמן ( שלושה ימים ) יש גם נסיעות שאני מרגישה טוב ( לא יותר מרבע שעה), גם כשאני על נדנדה יש לי סחרחורות , זיעה קרה , כאבי ראש ובחילות .
    אני מתכננת ללמוד לנהוג ולקוות שצורת החיים שלי ישתנו, אני אפסיק לתכננן הכל מראש עם הכדורים וכו...
    הבנתי מאנשים שאם אני משתלטת על התנועה אז אני לא סובלת משום מחלת ים .
    אני יכולה ללמוד נהיגה ולא לסבול משום מחלת ים ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת תנועה

הוספת תגובה

• מחלת תנועה - תגובה

אייל קליין
    13/08/2011

לא לגמרי הבנתי את השאלה. סחרחורת יכולות לנבוע ממגוון רחב של סיבות ויש לבצע בירור עם רופא א.א.ג ונוירולוג על מנת לאתר את הסיבה ולקבוע את הטיפול המתאים. ניתן גם לקבל הפניה לטיפול פיזיותרפי (לפיזיו המתמחה בטיפול ווסטיבולרי) על מנת לעזור ולהתגבר על הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי מחלת ים

אני
    16/08/2011

היי...
    יש לי מחלת ים כמעט מכל נסיעה אני מרגישה רע , השאלה שלי אם אני ארגיש ככה גם כשאני אנהג ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו