מיוקלונוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיוקלונוס
    עידן
    14/08/2011

שלום רב,
    אני בן 21 והובחנתי כסובל ממיוקלונוס משפחתית שפירה (לפי דעתם מחכים לפיענוח mri) אחרי שבוע אישפוז (התקף ראשון) שבו נערך eeg רגיל שנראתה האטה כללית קלה בנמנום, בדיקות דם מקיפות (כמה ערכים גבוהים) ודיקור מותני יצאו תקינים, מטופל באוף קבוע בקפרה 500 מג' ליום הקפיצות שרירים עדיין לא הפסיקו אבל נרגעו בעוצמתן ובתדירותן, בנוסף סובל מרעידות בידיים מילדות שהחמירו בשנה האחרונה ובעיקר אחרי ההתקף מיוקלונוס הראשון שבעקבותיו אושפזתי. שאלתי היא: 1) האם המקרה נחשב כאפילפסיה?
    2) האם ישללו לי את הרישיון?
    3) אני משרת כשנתיים בצבא כרגע מסופך לר"מ 2 (חופשת מחלה ללא הגבלת זמן עם מעקב רפואי) ומחכה לוועדה רפואית, סובל עדיין ממיוקלונוס ותופעות הלווי של הכדורים, האם לדעתכם ימשיכו לי את השירות או יפסיקו אותו היות מצבי וזמן השירות שכבר עברתי?

השמח לקבל את תשובה,
    בתודה מראש
    עידן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיוקלונוס

הוספת תגובה

• מיוקלונוס - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    15/08/2011

לא ברורה לי האבחנה . ולא ברור אם אובחנת כסובל מאפילפסיה או לא . בכל מקרה אם היה ארוע של איבוד הכרה אז אסורה נהיגה למשך שנה לפחות .
    ולגבי הצבא יתכן וישחררו מהשרות הצבאי תלוי באבחנה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיוקלנוס

עידן
    15/08/2011

ההבחנה היא תנועות לא רצוניות (מיוקלונוס שלילי וחיובי) בלי אפילפטיות.

בתודה רבה.
    עידן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו