מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רפואה פרטית > פורומים רפואיים > פורום נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי >תאונת דרכים אשר גרמה לי כאבי גב וכאבים ברגל
- תאונת דרכים אשר גרמה לי כאבי גב וכאבים ברגלשולי.ר03/09/2011
עברתי תאונת דרכים אשר גרמה לי כאבי גב וכאבים ברגל.
נשלחתי לבדיקת EMG תוצאות הבדיקה מצורפות בקובץ.
הרופאה שמקמצת מאוד במילים רשמה בתוצאות-
EMG - פגיעה שורשית L2-L5-S1
סימנים של פולינוירופתיה סכרתית.
שאלתי מהיא פגיעה שורשית מה ההשלכות העתידיות שלה?
האם הפגיעה השורשית היא כתוצאה מתאונת הדרכים שעברתי?
האם הפגיעה היא כתוצאה מסכרת לציין שליפני התאונה לא סבלתי מכאבי גב או פעולות עיצביות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת EMG - תגובה
אייל קליין05/09/2011פגיעה שורשית הינה פגיעה בשורשי העצבים, כלומר באזור מוצאם מעמוד השדרה. ייתכן והפגיעה נגרמה כתוצאה מהתאונה או אולי פגיעה קיימת הוחמרה (על אף שלא היו לך סימפטומים קודם לכן), קשה לומר בוודאות את הדברים האלה. הנוירופטיה הסכרתית הינה ממצא נפרד שיש להתייחס גם אליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?
האם אתם שמרנים במיטה?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
.jpg)
.jpg)