מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר תחושה ביד שמאלישראל17/09/2011
שלום ד"ר
אני בן 28,
לפני כשבועיים הייתי לחוץ ומתוח מאוד בעבודה, עד כדי שרעדה לי היד והרגל.
לקראת סופש שעבר התחלתי להרגיש גירודים ועיקצוצים באצבעות היד, וכן תחושת הירדמות, חוסר התחושה המשיכה כל השבוע עד היום, בתחילת השבוע פניתי לרופאת משפחה ששלחה אותי לעשות צילומים בשורש כף היד בחשש לתסמונת מנהרה קרפלית, ובצוואר, וכן בדיקות דם. הצלחתי להיכנס להתייעצות זריזה עם אורטופדית שראתה את הצילומים ושללה תסמונת זו, אך כשסיפרתי לה שבפסח שעבר חליתי במילר פישר היא אמרה לי לפנות למיון. היות שהמצב לא החמיר והרגשתי קצת הקלה לאחר שתי טיפולי דיקור שאני עושה בעקבות מחלתי הקודמת החלטתי לא לפנות למיון. יש לציין שהרגשתי מצוין לפני שבועיים וחצי, וניתן להגיד שכבר מלפני חודשיים וחצי נעלמו כל התופעות של תסמונת מילר פישר.
בנוסף עשיתי השבוע בדיקות דם, שראיתי שהיו בגדר הנורמה
בתחילת השבוע עשיתי גם בדיקת EMG ביד שמאל. הבדיקה לא היתה מדוקדקת כמו זאת שעשיתי בעת האשפוז כשחליתי במילר פישר. והתארכה כ 2 דקות.
המפעילה טענה שהבדיקה תקינה. תוצאות רישמיות טרם הגיעו.
מצבי לא השתפר אך לא החמיר דרסטית, אני לעיתים מרגיש נפיחות קלה בכף רגל ימין, לעיתים תחושת נפיחות בשוקיים או עיקצוצים בשאר קצות הגפיים, ביד שמאל חוסר רגש חלקי הוא כעת עד מעבר למרפק.
בראש הרגשתי תחושת מלאות(נפיחות) כזאת שקשה לי לתאר אך לא משהו שניתן לתאר כדרמטי.
לא יודע כיצד לפעול כעת, יש לי תור לנוירולוג ביום שני אך אולי כדאי לפנות למיון, האם למימד הזמן יש חשיבות?
אשמח להמלצתך.
תודה מראש
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר תחושה ביד שמאל - תגובה
ד``ר סיימון ישראלי-קורן26/09/2011שלום,
כל עוד והמצב יציב נראה לי שאפשר לחכות לתור לנוירולוג. קרוב לוודאי תצטרך לחזור על ה- EMG על מנת להשוות אותה לבדיקה מהאשפוז.
במידה ויש החמרה כדאי לא לקחת סיכונים מיותרים ולהתיצב במיון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)