מחסור בדופמין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחסור בדופמין
    מיכל
    20/09/2011

שלום,

אני בת 29. כבר כ- 7 שנים שאני סובלת מעייפות קשה שמפריעה לתפקוד
    כאשר כל בדיקות הדם תקינות.
    לקחתי במשך כמה שנים את התרופה סימבלטה ועוד כמה תרופות שעובדות על סרוטונין,
    ומצב העייפות רק החמיר.

רופאת המשפחה אמרה שאולי יש לי מחסור בדופמין ושזה מה שגורם לעייפות(יש לי גם מעט רעד בידיים).
    ניסיתי לקחת ריטלין וזה עשה לי תופעות לוואי מאוד לא טובות והפסקתי,
    ולגבי התרופה וולבטרין הבנתי שהיא גורמת לנדודי שינה וזה בעייתי במצב שלי.

האם ניתן לרשום במצב שלי תרופה לפרקינסון ולקחת לתקופה קצובה ואז מאגרי הדופמין יכולים להתמלא? או שזה לא עובד ככה?
    ומהי כיום התרופה לפרקינסון שנחשבת עם הכי פחות תופעות לוואי?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחסור בדופמין

הוספת תגובה

• קצת באיחור אבל..

מתן
    06/11/2012

במבט ראשון זה יראה לך שטותי ולא מן העניין אבל תשקיעי כמה דקות מחשבה..
    אני בן גילך סבלתי שנים רבות מהתופעות שאת מדווחת עליהם (בנוסף לכאב ראש (פעם בשבוע, חוסר ריכוז, ומאמץ רב בקריאה).
    לפני כשלוש שנים גיליתי שיש לי בעיית מיקוד ראיה (המונחה הרחב בעברית) אם תרצי תוכלי לחפש באנגלית convergence insufficiency.
    הבעיה הזו נובעת מכך שהמוח איננו מסוגל לאחד את שני ההסטים (שדות הראיה) ובעצם נוצר מאמץ מתמיד בכדי להבין מה מתרחש (וזאת בכדי לא לראות עולם כפול).
    לעניינו על פי הבנתי הסיבה שהבעיה הזו גורמת לחולשה עייפות ורעד היא משום שמערכת הראיה או האזורים שעובדים קשה בכדי לראות עובדים על דופמין ואי לכך גורמים לחוסר איזון.. אם יהיו לך שאלות כנסי לקבוצה בפייסבוק "מיקוד ראייה".. אשמח לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו