רופאים יקרים שלום, דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רופאים יקרים שלום, דחוף
    טניה
    17/10/2011

בעלי בן 30 , לאחרונה קו לו 2 מקרים שמאוד מדאיגים אותי
    מלפני כ8 שנים גילינו אצלו לחץ דם גבוה לפעמים , עשינו את כל הבדיקות,יצוא תקינות,יש לציין שגם אבא סובל מלחץ דם גבוה. בעלי לא לוקח כדורי לחץ דם..כל פעם שיש לו לחץ דם גבוה הוא מתלווה בכאב ראש,אבל לאחרונה לפני כ10 ימים התחיל לו כאב ראש חזק , לאחר כמה זמן הוא הפסיק להרגיש צד אחד של החזה והיד,אך יכל להזיז אותם,מיד אחרי זה התחיל להתבלבל במילים כאילו הלשון שלו נשתק,גם לא ממש קלט מה אומרים לו היה ממש מבולבל.נסענו מיד לבית חולים,עשו לו סי טי ראש עם יוד , יצא תקין תודה לאל,לחץ דם היה 150 על 110 , נתנו לו נוזלים הוא נח והכול חלף ושיחררו אותנו בטענה שזה מיגרנה,אתמול זה קרה שוב,רק הבלבול היה יותר זמן,שוב נסענו לבית חולים,עשו בדיקת עניניים,דם,אמרו תקין ושחררו בטענה שוב שזה מיגרנה.אני מאוד מאוד מודאגת! האם יכול להיות שסיטי לא הראה משהו רציני? ברור שנילך לניורולוג למעקב ובדיקות, אבל זה יהיה מחר,עד אז אני לא מצליחה לתפקד מדאגה,,בבקשה תעזרו לי,האם יש כיוון לפחות מה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופאים יקרים שלום, דחוף

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה

טניה
    18/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו