מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש תכוף במשך 3 חודשיםיואב28/10/2011
שלום רב, שמי יואב ואני בן 25.
מגיל 4 אני סובל ממיגרנות קשות מאוד המלוות באאורה. במהלך חיי אושפזתי 4 פעמים בשל המגרנות הקשות, אחת מהן הייתה כה קשה, שאני לא זוכר כלום מאותו היום.
במהלך חודש אוגוסט, החל לי כאב ראש מעט שונה; כאב הראש הוא בחלקו השמאלי של הגולגלת, מעל האוזן ומעט מעלה יותר לכיוון מרכז הגולגולת. כאב הראש דומה מאוד לכאב שיש לי ב-24 השעות אחרי התקף מיגרנה. בנוסף, כמעט כל יום הכאב מלווה בתחושות של סחרחורת ובחילה.
בשלושת החודשים האחרונים הלכתי כמעט לכל רופא אפשרי, וטרם נמצאה סיבת הכאב.
הנוירולוג שלח אותי לצילום CT, שנמצא תקין. נתן לי ווליום וכדור נוסף שאינני זוכר את שמו לטיפול במיגרנות יומיות ושניהם לא עזרו לי.
רופא שיניים עקר לי שן בינה משום שטען שזו לוחצת על עצב. כשזה לא עבד, אמר לי ליטול אנטיביוטיקה משום שיש לי דלקת חניכיים באותו צד של הפה - ללא הועיל.
אף-אוזן-גרון אמר שהכול תקין.
רופא עיניים אמר שהכל תקין.
ובבדיקות הדם נמצא שהחוסר היחידי שיש לי הוא לויטמין די (אבל לא לכולנו?)
עליי לציין שבמהלך שלושת החודשים הללו לא הייתה לי מיגרנה אחת. האם יכול להיות שהמיגרנות הקשות המופיעות לעיתים יחסית רחוקות הפכו למיגרנות קלות יותר המופיעות כל יום?
האם יכול להיות כיוון כלשהו שטרם בדקתי?
אני כבר נואש מהכאב וחסר סבלנות כלפי הסביבה וזה מרגיש לי כאילו הכאב הזה הולך להשאר איתי עוד שנים רבות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסר לך ברזל וויטמין B12 וחומצה פולי
שרה02/11/2011קחי פעם בשבוע כדור משולב של חברת הדס של ברזל+ויטמין B12 וחומצה פולית.
ותיקחי כל יום כדור ברזל אחד אחרי הארוחה, של חברת אלטמן. לאכול ירק או פרי אחרי המזון ולאחר בליעת הכדור.
כאב ראש של מיגרנה נובע מחוסר ברזל וברכיבים חיוניים אלה שרשמתי לך.
בבריאות ובהצלחה. אין צורך במרשם רופא. בבית מרקחת לבקש.
לי היה ועבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד לא רלוונטי
יואב02/11/2011לא ברור לי כל כך אם התכוונת לשלוח את ההודעה הזאת אליי, הרי פנית אליי כאל אשה, זאת אחרי שציינתי ששמי יואב ושאני בן 25....... ובכלל, את המלצת לי לקחת ויטמינים וכד', ועם זאת ציינתי שאף אחד מהם חסר לי (מלבד D, אבל הוא חסר ל-80% מהאוכלוסייה, ואין לנו מגפת כאבי ראש לפי מה ידוע לי). מעבר לזה, ברזל וB12 יש לי די בכדי לחלק לכל חברי הפורום.
המיגרנות הן ממש לא תוצאה של מחסור בברזל. לא ברור לי מאיפה דלית את המידע הזה...
בכל מקרה, הייתי שמח מאוד אילו אחד הרופאים בפורום היה עונה לי. גם אם זה: "לא יודע מה יש לך, כנראה זה ישאר לכל החיים". אני בסך הכול רוצה תשובה. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי יואב...
שרה02/11/2011לא עניתי לך והתגובה לא הייתה מיועדת עבורך.
כמו-כן, ידוע שגם בני אנוש שהם אינם רופאים, מנסים לתת יד ולעזור. בבחינה הצעת עזרה חברית.
תרגיש טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)