מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות מוזרות בגוףמישהי31/10/2011
נכנסתי לשירותים והרגשתי שאני לא יכולה להתרומם כאילו משהו כבד מישקל לוחץ אותי בראש כלפיי מטה והייתי במין תחושה שאני לכודה במין שדה מגנטי . . ואז זה עבר וכעבור מספר ימים התהלכתי ברחוב ושוב משהו לוכד אותי מהראש ומקשה על ההליכה שלי ופתאום שמתי לב שאני הולכת מצד לצד מאוד נבהלתי הלכתי לרופא שבדק בדיקה ראשונית אם זה סחרחרות אבל לא היו בעיות של אישונים או סחרחרות סיבובית .... ואז שוב שכחתי מיזה ושוב זה התחיל לתקוף והפעם תחושה של קושי להכניס אויר כאילו איזה רובוט או משהו כבד מאוד לוחץ לי את המותניים חזק מאוד ומקשה עליי לקחת נשימה ארוכה , כלומר שם נעצר האויר ולעיתים הכובד הנוראי מתחלף לגב העליון לעיתים העורף לעיתים לוחצים לי את הפנים ולעיתים את הראש .....
הלכתי לנורולוג וביצע בי בדיקה ראשונית שבזמן שבדק לא היו התופעות הללו והרגשתי טוב והוא אמר שלא מוצא שום דבר ולא שלח אותי לשום בדיקה אחרת.
מה זה יכול להיות?
לעיתים יש תחושה של קרינה/ברק שתופס חצי מהגוף לשתי שניות ומרגשים כאבי תופת.
לעיתים זה מורגש בכף הרגל לעיתים בכף היד .
פעמיים אפילו הזמנתי אמבולנס והלכתי למיון אבל הם עשו לי רק בדיקות דם וחוץ מצליאק לא מצאו כלום.
ובכל זאת מה זה יכול להיות ????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה דילגתם עליי אני ממש סובלת
מישהי03/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות מוזרות בגוף - תגובה
ד``ר רונית גלעד07/11/2011תלונות אלה יכולות להתאים למתח נפשי אבל בכל מקרה צריך לעשות סיטי מוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)