תופעות מוזרות בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות מוזרות בגוף
    מישהי
    31/10/2011

נכנסתי לשירותים והרגשתי שאני לא יכולה להתרומם כאילו משהו כבד מישקל לוחץ אותי בראש כלפיי מטה והייתי במין תחושה שאני לכודה במין שדה מגנטי . . ואז זה עבר וכעבור מספר ימים התהלכתי ברחוב ושוב משהו לוכד אותי מהראש ומקשה על ההליכה שלי ופתאום שמתי לב שאני הולכת מצד לצד מאוד נבהלתי הלכתי לרופא שבדק בדיקה ראשונית אם זה סחרחרות אבל לא היו בעיות של אישונים או סחרחרות סיבובית .... ואז שוב שכחתי מיזה ושוב זה התחיל לתקוף והפעם תחושה של קושי להכניס אויר כאילו איזה רובוט או משהו כבד מאוד לוחץ לי את המותניים חזק מאוד ומקשה עליי לקחת נשימה ארוכה , כלומר שם נעצר האויר ולעיתים הכובד הנוראי מתחלף לגב העליון לעיתים העורף לעיתים לוחצים לי את הפנים ולעיתים את הראש .....
    הלכתי לנורולוג וביצע בי בדיקה ראשונית שבזמן שבדק לא היו התופעות הללו והרגשתי טוב והוא אמר שלא מוצא שום דבר ולא שלח אותי לשום בדיקה אחרת.
    מה זה יכול להיות?
    לעיתים יש תחושה של קרינה/ברק שתופס חצי מהגוף לשתי שניות ומרגשים כאבי תופת.
    לעיתים זה מורגש בכף הרגל לעיתים בכף היד .
    פעמיים אפילו הזמנתי אמבולנס והלכתי למיון אבל הם עשו לי רק בדיקות דם וחוץ מצליאק לא מצאו כלום.
    ובכל זאת מה זה יכול להיות ????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות מוזרות בגוף

הוספת תגובה

• למה דילגתם עליי אני ממש סובלת

מישהי
    03/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות מוזרות בגוף - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    07/11/2011

תלונות אלה יכולות להתאים למתח נפשי אבל בכל מקרה צריך לעשות סיטי מוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו