כאבי ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    סיון זרוג
    19/11/2011

שלום כיום אני בת 22 נשואה +2 ילדים(בת 3- ובן שנה וחצי) כבר יותר משנה שאני מרגישה לחץ ודקירות בראש בעיקר בצד האחורי של הראש ואני ממש חייה אם הכאבים האלה שנה שלמה.. ,לפני כשנתיים עשיתי סיטי בעיקבות תאונת דרכים והכל היה תקין,..אני לא יודעת ממה הכאבים האלה.ניתן לצין שאני בחורה מאוד מאוד מאוד עצבנית ברמות ושכל דבר קטן מעלה לי את הפיוזים ובנוסף אני בדיכאון כי אני חייה אם בעל שאני לןא אוהבת בכלל וגם אני מחוסרת שינה בגלל הילדיםםם... השמח לקבל תשובה האם אני צריכה לעשות שוב סיטי ואם יש לי ממה לידאוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

אייל קליין
    21/11/2011

שלום רב
    התאור של אורח חייך מספיק בהחלט בשביל לגרום כאבי ראש על רקע מצבך הנפשי. יחד עם זאת לאור תאונה בעבר ייתכן כי הכאבים הינם על רקע צווארי. חוליות הצוואר יכולות להקרין כאב לכיוון הראש. אני ממליץ לבקש מהרופא הפניה לטיפולי פיזיותרפיה שם יוכלו להקל על התופעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו