מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשסיון זרוג19/11/2011
שלום כיום אני בת 22 נשואה +2 ילדים(בת 3- ובן שנה וחצי) כבר יותר משנה שאני מרגישה לחץ ודקירות בראש בעיקר בצד האחורי של הראש ואני ממש חייה אם הכאבים האלה שנה שלמה.. ,לפני כשנתיים עשיתי סיטי בעיקבות תאונת דרכים והכל היה תקין,..אני לא יודעת ממה הכאבים האלה.ניתן לצין שאני בחורה מאוד מאוד מאוד עצבנית ברמות ושכל דבר קטן מעלה לי את הפיוזים ובנוסף אני בדיכאון כי אני חייה אם בעל שאני לןא אוהבת בכלל וגם אני מחוסרת שינה בגלל הילדיםםם... השמח לקבל תשובה האם אני צריכה לעשות שוב סיטי ואם יש לי ממה לידאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
אייל קליין21/11/2011שלום רב
התאור של אורח חייך מספיק בהחלט בשביל לגרום כאבי ראש על רקע מצבך הנפשי. יחד עם זאת לאור תאונה בעבר ייתכן כי הכאבים הינם על רקע צווארי. חוליות הצוואר יכולות להקרין כאב לכיוון הראש. אני ממליץ לבקש מהרופא הפניה לטיפולי פיזיותרפיה שם יוכלו להקל על התופעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)