אירוע מוחי - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירוע מוחי - דחוף
    צליל
    20/11/2011

ערב טוב,

אמי בת 58 לקתה באירוע מוחי לפני כשבועיים.
    בתוצאות בדיקת ה-m.r.i אותן קיבלנו היום נמצא כי יש אוטמים לקונרים ישנים ו"אוטם חריך בפוטמן מימין שנמשך לחומר הלבן הפריוונטריקולרי ימני". בעוד מס' ימים יש לה תור לנוירולוג אבל עד אז כולנו נורא לחוצים
    אשמח ואודה לעזרכתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירוע מוחי - דחוף

הוספת תגובה

• אירוע מוחי - דחוף - תגובה

אייל קליין
    20/11/2011

לא ברור לי מה השאלה. אני מבין ממה ש0כתבת שאמך אינה מאושפזת ואני מסיק מכך שהפגיעה בעקבות האורע הינה קלה יחסית. בכל מקרה לאחר הערכת הנוירולוג יש למצוא לה את המסגרת השיקומית שתתאים לה (טיפולי בית, מכון שיקום וכו). כמובן שחשוב להקפיד על אורח חיים בריא ונכון, פעילות גופנית, שמירה על ערכי סוכר ושומנים בדם, אכילה נכונה וכדומה על מנת לנסות ולמנוע את ארועים נוספים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע מוחי

צליל
    21/11/2011

היא אכן כבר אינה מאושפזת אך בשל העובדה שהיתה רשלנות רבה בטיפול שקיבלה בבית החולים בו היתה מאושפזת אני ובני משפחתי חוששים מאוד. המינוח אשר היה עמום מבחינתו היה "אוטם בשלב חריף" שנכתב בתוצאות בדיקת ה-m.r.i והוא זה שיצר דאגה רבה.
    המון תודה על התגובה המהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע מוחי - תגובה

אייל קליין
    22/11/2011

המינוח מתייחס רק לפרק הזמן שחלף מאז הארוע ולא לחומרתו. חריף הכוונה שהאוטם טרי, קרה ממש בשעות או יום-יומיים לפני כן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו