תסמינים מפחידים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים מפחידים
    julie
    04/12/2011

שלום
    לפני כמה חודשים עברתי תאונה לא רצינית, עברתי מעבר חציה ומישהי קצת העיפה אותי עם האוטו. קיבלתי מכה מצד הגוף, אני די בסדר לא זוכרת שקרה משהו רציני..
    בכל מקרה אחרי זה התחילו לי מן "התקפים" שכאלה, בראש.. פתאום היו לי מן רגעים שכאילו דופקים עם הפטיש בראש...
    עם הזמן זה הפך ליותר רציני, ומבומים בראש זה הפך להתקפים של חולשה פתאומית, מעורבבת בסחרחורת ומצמוץ חזק בעיניים... וזה קורה באופן פתאומי בלי קשר למה שאני עושה (פעילה או נינוחה, אכלתי או לא), עכשיו כבר כמה פעמים ביום, והתחושה היא שאני עומדת להתעלף..אני לא מאבדת שליטה אבלקשה לי להתרכז ומרגישה ממש רע (זה קורה לכמה רגעים, בין 10 ל30 שניות).
    הפנו אותי לנוירולוג אבל הוא סירב לתת הפניה לסיטי מוח בטענה שהקרינה מזיקה ואלה בטח סתם תסמינים של מתח נפשי ועייפות...אבל זה לא משתפר, רק נהיה יותר גרוע..
    עצות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמינים מפחידים

הוספת תגובה

• ארוע מוחי שני

אוליביה
    08/12/2011

אני סובלת מפרפור פרוזדורים כ-9 שנים לפני שנתיים עברתי אירוע מוחי ראשון קל היו שינויים נויירולוגים סימני צד בצד שמאל התסמינים חלפו די מהר לפני כחודש וחצי עברתי שוב ארוע מוחי עם איבוד הכרה שהשאיר לי סימנים של פגיעה בזכרון לתווח הקצר ודי קשה לי עם זה, אגב באירוע האחרון קיבלתי מקומדין. עכשו עברתי לפרדקסה. השאלה איך אם אפשר לשפר את הזיכרון. להלן תוצאות ct מוח אוטם קונרי בסיס מימין ריקמת מוח נראת תקינה. אני מחיפה בת 75 אשמח אם אקבל אינפורמציה לשיפור המצב בהוקרה ריקי שמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו