מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניסוי בניורו-איפראסאני08/12/2011
שלום,
אני יודעת שהסיכוי הוא קלוש לקבלת תשובה לשאלה שלי אבל אני מנסה בכ"ז.
אני בת 28 עברתי שבץ מוחי לפני 5 שנים, מאז אני מחפשת שיטת שיקום שתהיה נכונה לי. אני מאוד רוצה להיכנס לתהליך אינטנסיבי של שיקום, אצלי בראש זה מדומיין כאשפוז של כמה חודשים במכון שיקומי ועבודה אינסטינקטיבית. שמעתי על שיטת הנוירו איפרא, ושמעתי שעושים ניסוי בשיבא, לא הצלחתי למצוא עליה השיטה חומר בעברית ולא על הניסוי.
אולי מכם תבוא הישועה?
תודה רבה בכל אופן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניסוי בניורו-איפרא - תגובה
אייל קליין09/12/2011הי סאני
ובכן, מסתבר שהסיכוי לא קלוש בכלל...
הצצה קצרה בפרופיל שלי כמנהל הפורום הייתה מגלה לך שהתמחיתי בתחום השיקום הנוירולוגי בשיטת נוירו-יפרה.
אני חושב שהשיטה הינה יעילה מאוד לשיקום לאחר שבץ מוחי ואני רואה תוצאות מאוד טובות בטיפולים בשיטה זו.
בתל השומר לא מתבצעים ניסוי אלא פעם בכמה זמן מועבר קורס הסמכה לפיזיותרפיסטים בשיטה ובמהלך הקורס מזמנים מטופלים על מנת שיהיו מודלים לתרגול עבור הפיזיותרפיסטים (כולם פיזיותרפיסטים מוסמכים שעוברים הכשרה גבוהה בתחום) למשך מספר מפגשים.
אני מכיר חומר בעברית על השיטה, גם באנגלית כמות החומר המדעי בנושא נמוכה, אך אני יכול להגיד שמהניסיון הקליני שלי השיטה מוצלחת מאוד.
לגבי עניין השיקום האינטנסיבי-
ישנה אפשרות לבצע שיקום באשפוז אך לרוב עושים זאת בשלב האקוטי מייד לאחר הפגיעה. ישנה אפשרות של שיקום יום שבה את הולכת מספר פעמים בשבוע למכון שיקום באזור מגורייך ומבצעת שם את הטיפולים. עלייך לפנות למרפאה שלך ולברר את הנושא. והאפשרות השלישית היא לבצע את הטיפולים באופן פרטי בביתך או במכון פיזיותרפיה כלשהו.
מקווה שזה עוזר
אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)