מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוירופטיהאמיר29/12/2011
היי , בעבר פניתי אליך לאחר שהיו לי תחושות של נימול ברגל ויד שמאל וכמו כן בפנים בצד שמאל. נבדקתי מספר בדיקות רק שכלל MRI מוח ועמוד שדרה צווארי , CT מוח, EEG , דופלר קרוטיס , בנוסף בוצעו לי בדיקות מקיפות של תפקודי קרישה שכולם היו בעלות תוצאות טובות מלבד הומוצסטאין 24.1 . ההמטולוגית נתנה לי כדור טריקרדיה וכמו כן כדור B12 למציצה . רמת ה B12 שלי בבדיקת הדם האחרונה הייתה 126 .
הנימול בפנים עבר , וגם בידיים וברגליים עבר. התחלתי גם טיפול פסיכולוגי ואכן היה שיפור. בימים האחרונים , שוב חזרו תופעות של כמו תחושה מוזרה בראש , שאני לא יכול לתאר אותה ככאב , סוג של לחץ רגעי כזה , למספר שניות במיוחד במרכז הראש לכיוון צד שמאל ולאחר מכן מגיעה תחושה של עיקצוץ באצבעות הרגל ויד שמאל.
האם יתכן שמדובר בבעייה נוירפוטית ?
אני כבר לא רץ למיון , או לבתי חולים כל שני וחמישי על כל תחושה אבל אין ספק כי התחושות אותן אני מתאר לך כאן אינן נעימות .
אשמח לתגובה בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוירופטיה - תגובה
ד``ר רונית גלעד02/01/2012יש לחזור על EEG בחסך שינה וכן לבדוק שוב רמת בי 12 אולי אתה לא סופג את הבי 12 בכדורים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי , מעדכן .......
אמיר02/01/2012התחלתי טיפול בטריקרדיה . יש לי עוד שבועיים שוב בדיקת דם של הומצסטאין ו B12 ואז נדע . לגבי EEG בחסך שינה אני אבקש מהנוירולוג שלי שיתן לי הפנייה.
מה ההבדל דרך אגב בין EEG בערנות לבין בחסך שינה ?
האם אבל התופעות שאני מתאר צריכות להדאיג או להמשיך בשגרת היום יום שלי . כי אני מרגיש כל הזמן תלוי בין הרצון ללכת לבית חולים למיון ( למרות ששם לא יעשו לי כלום כמובן ) לבין הרצון להרגע ולהבדק בשקט ובסבלנות דרך הקופה בחוץ ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)