מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופמיןמיכל06/01/2012
שלום,
אני בת 33 וכבר מעל ל- 10 שנים סובלת מעייפות קשה שמקשה על התפקוד.
יש כמה רופאים שאיבחנו אצלי CFS למרות שזאת אבחנה בעייתית עד כמה שידוע לי.
ניסיתי הרבה תרופות שעובדות על סרוטונין ונורדרנלין ובעצם לא היה שום שיפור,
ולעיתים אפילו החמרה בעייפות.
ניסיתי לעשות ספורט, הגיינת שינה נכונה טיפולים טיבעיים ושום דבר לא ממש עוזר.
לאחרונה רופאת המשפחה אמרה שעייפות יכולה להיות בגלל מחסור בדופמין, ויש לי גם רעד עדין בידיים מבדיקה נוירולוגית שעברתי, אבל לא פרקינסון.
רציתי בבקשה לברר: האם ישנה תרופה שמעלה את הדופמין שהיא לפרקינסון שאוכל לקחת בגיל שלי לתקופה לא ארוכה על מנת להעלות את הדופמין?
ואם כן, איזו תרופה הכי מומלצת?
יש את התרופה וולבטרין שניסיתי אותה וגרמה לי לאי יכולות להרדם בכלל.
והאם זה נכון שלריטלין יש רק השפעה על אותו היום וכעבור שבוע מהרגע שמפסיקים לקחת ריטלין רמת הדופמין חוזרת להיות כפי שהיתה בהתחלה גם אם נוטלים ריטלין תקופה ארוכה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לציין שכל בדיקות הדם תקינות
מיכל06/01/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)