מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייעוץ בפיענוח ctשמעון09/02/2012
שלום וברכה רופאים יקרים.
דבר ראשון תודה ענקית שיש כזה פורום, שניתן בו להתייעץ.
אבא שלי עבר אירוע מוחי קל בליל פסח האחרון, דבר שהשפיע קצת על ההליכה, אך ברוך השם נראה שהכל יסתדר.
לפני כששה שבועות הלך לטייל עם נכדיו בגן שם נפל ונחבל, הנכדים ילדים קטנים ונכנסו לתראומה ולא רוצים לספר כלום ממה שקרה שם, אבא שלי כנראה איבד את ההכרה שם לכמה רגעים, כי גם הוא לא זוכר ממה נפל.
אמא שלי הלכה איתו לנוירולוג שקבע, כי הכל תקין. שמחנו והמשכנו הלאה.
בשבת האחרונה, אבא שלי קם בבוקר, ואינו מסוגל ללכת, כאבים חזקים ברגל. בתחילה חשבו שזה כלום, אבל אחרי יומיים הלך לרופא שהמליץ לו ללכת לבצע בדיקת ct ע"מ לשלול אירוע נוסף.
כמו"כ שלח אותו לבצע בדיקה אצל אורטופד, שלא מצא אצל אבי משהו נוסף.
אבא שלי הלך לבצע סי טי ועדיין לא קיבל פיענוח, ואני נורא חושש. בסי טי רשום שיש לו רירית מעובה. והייתי רוצה לשמוע מה הכוונה של זה, איך מטפלים בזה.
תודה מראש
שמעון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ בפיענוח ct - תגובה
אייל קליין10/02/2012לגבי הנפילה- חשוב לבדוק האם באמת היה איבוד הכרה והאם איבוד ההכרה גרם לנפילה או שהוא נחבל בראשו מהנפילה ועקב כך איבד הכרתו.
בכל מקרה אם במשך שישה שבועות לאחר הנפילה הכל היה תקין אז רוב הסיכויים שהוא לא נחבל בצורה רצינית ולא נגרם נזק בעת הנפילה עצמה.
בכל זאת, אם איבד הכרתו ובעקבותכך נפל, כלומר ארוע של סינקופה, חשוב לברר מה הסיבה לכך.
לגבי הכאבים- כאבים בלבד שאינם מלווים בחולשה כלשהי של הגפיים או או פגיעה בדיבור בשיווי משקל בבליעה וכדומה לא מהווים סימן לארוע מוחי. כדאי לפנות לאורטופד לבירור מקור הכאבים. רירית מעובה זה כנראה ממצא אקראי שאינו מהווה בעיה כלשהי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)