מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גורמי סיכוןגיין10/05/2007
אני גבר בן 48 שעברתי לפני כ 9 חודשים ניתוח ריפלוקס . יממה לאחר הניתוח פיתחתי pe נרחב . היום אני מטופל בקומדין של 12.5 מיליגרם ליום . רופא הקרישה טוען שיהיה עליי להיות מטופל בקומדין לאורך זמן רב לאור תשובת בדיקות הדם . אני מעשן כבד ( כ 3 חפיסות ) , וסובל מעודף כלסטרול גבוה , ומטופל בסיבסטין 40 מילגרם . ברצוני להפסיק את הטיפול בקומדין ( לאור הסיכונים הכרוכים בנטילת הקומדין ). ושאלתי היא בכמה אחוזים אני מעלה את גורמי הסיכון לקבל שבץ מוחי בגין אי נטילת הקומדין ?
תודה על תשובתך
גיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בקומדין
ד''ר איתן אוריאל13/05/2007לא ציינת מה נמצא בבדיקות הדם ששכנע את הרופא כי קיימת התויה לטיפול בקומדין. קייות הפרעות בקרישת דם,חלקן תורשתיות וחלקן נרכשות,המהוות התויה לטיפול קבוע בנוגדי קרישה. ההחלטה לגבי הצורך בטיפול וכן לגבי המינונים וערכי המטרה צריכה להינתן על יד המטולוג. הסכון לשבץ מוחי מהווה רק חלק מהספקטרום של מחלות העלולות להגרם כתוצאה ממצב של קרישיות יתר . כמו כן אני מקווה כי אתה בודק בקפדנות את ערכי הINR שכן אתה מטופל במינונים גבוהים של התרופה ולכן יש צורך בניטור תכוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומדין ו PE
ד"ר ר. הפנר14/05/2007שלום לך,
ההתוייה לטיפול בקומדין אצלך היא ברורה וסיבתה היא התסחיף הראתי. ככל הנראה פתחת אחרי הניתוח טרומבוזה ברגליים ומשם נשלח קריש דם לראות. הקרישים הללו מהרגליים אינם מסכנים לך את המוח. לכן ספציפית אצלך אתה לא מעלה את הסיכון לארוע מוחי אם אתה מפסיק את הקומדין. יחד עם זאת ממליץ לך לעשות טיפול מונע, כלומר הפסקת עישון, ירידה במשקל, הפחתת הקולסטרול LDL ופעילות פיזית קבועה.
בהצלחה
ד"ר רוברט הפנר - מומחה לקרדיולוגיה ורפואה פנימית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)