מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכול יותר.. עזרו לירמי25/02/2012
היי
בן 32 .. כאבים בכל הגוף.. חולשה ברגליים כאבים בשרירי הזרועות, חרדות בלי סוף.. 3 פעמים הייתי אצל הנוירולוג בהפרש של חודש-חודש וחצי ואפילו הלכתי אחרי זה לנוירולוג אחר בשביל חוות דעת נוספת ושניהם אומרים שאין כלום ולא צריך EMG. אני מרגיש גם סוג של קפיצות שרירים או דופק בשרירים.. לפעמים שורף וביומיים האחרונים מרפק הכתף לפעמים ובתזוזות מסויימות כואב. אני לא מפסיק לחשוב על ניוון שרירים. קודם התחלתי טיפול של קסנאגיס ואז הפסכיאטר הפסיק לי אותו לפני שבוע והתחלתי פריזיום שני חצאי כדור וסירוקסאת חצי כדור.
אני מודע לזה שיש חרדות אבל יכול להיות שכל התופעות האלה הם חרדות
הערה: חולשה ממשית בשרירים אין כלומר כל הבדיקות שהנוירלוגים עושים כמו לעמות על קצה האצבעות או על העקבים או לקום מהכסא בלי שימוש בידיים אני יכול לבצע. אבל יש תחושה של אי שליטה בידיים ודגדוג ולפעמים כאבי שרירים שיכול להיות היום יד ימין ומחר יד שמאל. וחולשה ברגליים כאילו חולשה ותשישות .
אני מאוד לחוץ- פוטרתי מהעבודה ודוחה חיפוש עבודה אחרת למרות שאני לא יכול להרשות לעצמי להיות מובטל (כלכלית).
לא יכול יותר..
האם כדאי לי לבקר אצל נוירולוג אחר ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך פגיעות נוירולוגיות
חיה26/02/2012יש לך פגיעות נוירולוגיות שחלקן ממשיות וחלקן קשור לכדורים הפסיכיאטריים.
בדיקת EMG אתה חייב לעשות. קח הפנייה מרופא המשפחה. ברור שלא הכל
פסיכיאטרי.המערכת העצבית מרכבת מאד וקשה לגלות את הסיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכול יותר.. עזרו לי - תגובה
ד``ר רונית גלעד01/03/2012קרוב לודאי שהכל חרדות אבל מה הבעיה לבצע אמג שרירים ועצבים תבקש מרופא המשפחה לא צריכ בשביל זה נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)