מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שחרור בהנחייה להשגחה מתמדתשואלת12/03/2012
היי
בן משפחתי אמור להשתחרר בימים אלה משיקום בבית חולים, לאחר ארוע מוחי.
במשך כל תקופת שהותו נאמר לנו שיזדקק להשגחה מתמדת ולעזרה.
לפני כשבועיים אף פתחנו בהליך מהיר לקבלת רישיון לעובד זר, באישורי בית חולים.
קצת קודם הם אף דיברו על מוסד סיעודי.
בן משפחתי משתחרר לביתו ובכגלל עיכוב בשחרור בגלל שאין לנו עדיין מטפל, קיבלנו טלפון מהרופאה בבית החולים שאמרה שהם טעו באבחנה ושהוא לא זקוק להשגחה מתמדת.
היינו המומים. איך יכול להיותש אבחנה רפואית פתאום מתבטלת לנוכח זה שאין לנו עובד ונתקענו בשחרור?
אנו משחררים אותו גם בלי עובד בגלל הלחץ מהשיקום ולא יודעים מה לעשות. מה שיותר גרוע זה שאם זה יופיע במכתב שיחרור אנחנו לא בטוחים שנוכל להמשיך בתהליך קבלת העובד הזר.
מיותר לציין שבן משפחתי זקוק לצערנו להשגחה ואפילו לשם ההעברתו התארגנו 3 בני משפח הוציוד (כיסא גלגלים, הליכון) ואמבולנס בסטנד ביי במידה וזה יהיה בלתי אפשרי. הוא סובל מבעיית יציבות ושיווי משקל שמפריעות לניידות ומתהלך בהליכון, אינו רואה בעין אחתכלל ובעין השנייה פגיעה בשדה הראייה שנדרשה להמשך בירור כנראה מהארוע (שלא ביצעו שם), יש לו בעיה תחושתית בכפות הידיים והרגליים (שלא קיבלנו לגביה הסבר וחולשה) ובאופן כללי למרות שהשתפר מאוד מהמצב שהגיעו בו, כמעט ולא עומד ומאוד לא יציב, והוא מהלך בהליכון - עדיין מסורבל מאוד, במעברים לא יציב, מתהלך באופן שמחייב השגחה כל הזמן, מתיישב בכבדות, מעיף את הראש לצדדים, ולרגע לא ניסינו לאפש רלו להתנהל לבד במחלקה ולא נאמר אחרת מהצוות, כולל המטפלים.
למעשה הרופאה זרקה את זה בשיחת טלפון שבה ביקשה שנפנה אותו מיידית ושבעצם הם טעו באבחנה!
מה עושים עם זה?
תודה רבה.
המשפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחרור בהנחייה להשגחה מתמדת - תגובה
אייל קליין13/03/2012שלום רב
ראשית צר לי על תחושותייך הקשות, אני יודע שלעיתים קשה להבין את החלטות המערכת הציבורית ויש התחושה כי לא תמיד המניעים הם אלה שהיינו רוצים שיהיו, אבל זה מה יש ועם זה צריך להתמודד. אני לא נמצא במערכת הציבורית מזה זמן מה ולכן קשה לי לענות על שאלות בנושאים "בירוקרטייםף. ידוע לי כי ניתן לפנות למוסד לביטוח לאומי על מנת לקבל "טרום סיעוד" שזה עזרה ביתית למספר מצומצם של שעות שבועיות עד לקבלת כל האישורים וזה יכול להקל עליכם. מעבר לזה צריך לקוות שהגלגלים יעבדו מהר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)