החזרים ערים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרים ערים
    נופר
    12/03/2012

שלום, אני נופר בת 18. לפני שנתיים הופנתי לאורטופד עקב כאבי גב תחתון ונמצא בלט דיסק l5s1 עם לחץ על השק ומוצא השורש משמאל. בגלל ערנות החזרים בארבע גפיים נשלחתי ל mri צווארי אשר לדעת האורטופד ללא ממצא פטולוגי. השנה חזרתי לאורטופד עקב כאבי צוואר עם הקרנה לשכמות וכתף שמאל.שוב היו לי החזרים גידיים ערים עם קלונוס. הופנתי לנוירולוג ששוב נמצאו החזרים ערים בארבע גפיים, יותר מימין, החזרים פוליקנטיים יותר מימין, tromner דו"צ בולטים, הולכת פחות טוב על עקבים, ברגל מימין החזרים פלנטריים , פלקסיה עם נטיה לצד ימין, החזרי בטן הופקו שווים בספק פחות יפה מימין. הנוירולוג שלח אותי לmri ראש עם gad וצווארי.
    רציתי לדעת מה זה אומר החזרים ערים והאם זה מעיד בוודאות על מחלה דמיאלינטבית? האם יש סיכוי שסתם יש לי החזרים ערים יותר מימין או שחייבת להיות לכך סיבה רפואית?
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרים ערים

הוספת תגובה

• החזרים ערים - תגובה

אייל קליין
    13/03/2012

בגדול לרוב אנו מתייחסים להחזרים ערים כמצב המצביע על פגיעה במערכת העצבים המרכזית. הפגיעה יכולה להיות מסוגים שונים ולאו דווקא מחלה דמיאלינטיבית. יחד עם זאת קיימים מקרים שלאנשים יש החזרים ערים באופן רגיל ולא פתולוגי אך כמובן שיש לשלול מצבים אחרים לפני שקובעים זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו