מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חולשת ונימול שרירים חייב עזרה ויעוץאבירן18/03/2012
שלום לך, אני בן 24 בן אדם בריא ומאמן כושר במקצועי ומתאמן קבוע, מזה שנתיים וחצי אני סובל מחולשת שרירים חמורה שבעיקר באה בהתקפים אחרי שינה או בזמן מנוחה, החולשה מתבטאת בעיקר בגפיים כמו למשל קושי להחזיק בעיפרון או לפתוח פקק של בקבוק או לעשות פעולות עדינות עם היד או הרגל אבל רק פעולות עדינות יש לציין שלפני כמה חודשים הרגשתי סחרחורות וחוסר שיווי משקל אבל זה עבר , ויש לציין שזה בא בהתקפים יש ימים שזה פחות תוקף אותי ויש ימים שזה יותר תוקף אותי פעם החולשה יותר מורגשת ופעם לא, בנוסף לכך אני מרגיש מין זרמים כאלו במקומות החלשים כמו חריקה של דלת ומין קפיצות עדינות כאלו בלתי מוסברות של השרירים במקומות החלשים,כאשר זה תוקף אותי אני נכנס ללחץ ולהיסטריה אני מפחד אפילו ללכת לרופא ולבדוק מי מה זה אני מאוד מודאג מהמצב שמאוד מפריע לי במשך שנתיים וחצי מאז שחרורי מהצבא!!למה התופעה הזאת מתאימה והאם אפשר להעריך מי מה זה|?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשת ונימול שרירים חייב עזרה ויעוץ - תגובה
ד``ר רונית גלעד23/03/2012יש צורך בבדיקות שרירים . לעיתים יש מחלות נדירות של שרירים שמופיעות לאחר ארוחות מסוימות . אם אין ספור משפחתי של בעית שרירים זה די מוזר .
יש לבצע בדיקות דם ואמג בשלב ראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
אבירן23/03/2012דוקטור דבר ראשון תודה רבה שיש לך זמן ורצון לענות לי, דבר שני לא ידוע לי על מחלות עצבים או שרירים תורשתיות במשפחה ....לגביי מה שאמרתי לך לפי התסמינים למה זה מתאים? האם יש חשש חס וחלילה לניוון שרירים או תרשת נפוצה או שהסיפטומים הם אחרים לגמריי? אני מודאג אשמח אם תחזירי לי תשובה בנוגע לזה!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)