לחץ בראש ובעיות זכרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בראש ובעיות זכרון
    ע
    22/04/2012

שלום רב! אני בן 30, בריא בד"כ. מזה כמה שבועות אני חש לחץ מוגבל בראש, בעיקר באיזור הפרונטאלי וברכות בשני הצדדים, מלווה בכאבים חדים מדי פעם במקומות שונים בראש, בעיקר באיזורף העורף ובחלק שמתחבר לגולגולת. כמו כן, אני שם לב כי אני מתקשה לזכור דברים ולהתמקד בדברים, למשל - קריאה, למידה, צפיה, דברים בטווח הקצר שאני רואה/קורא/שומע/לומד ולאחר מכן - כאילו לא היו. בנוסף, אני שם לב כי ראייתי מטשטשת מדי פעם עד כדי ראיה "מפוצלת". טרם פניתי לבדיקה או ליעוץ. מה עלי לעשות, וממה יכול הדבר לנבוע? בנוסף אציין כי בחודשיים האחרונים ערכי לחץ הדם שלי נעים סביב 135/90 והדופק 90-100 חזק מאוד, עד כי מרגישים את פעימות הלב, ולעתים גם קשיי נשימה וסטורציות של 93% באוויר חדר.
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בראש ובעיות זכרון

הוספת תגובה

• לחץ בראש ובעיות זכרון - תגובה

אייל קליין
    23/04/2012

ייתכן שמדובר במיגרנות. ממליץ לפנות לנוירולוג לבירור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יתכן ש......

זיו
    24/04/2012

יתכן שכדאי מאוד שתלך לרופא ותעשה בדיקות מכל הסוגים שנדרש
    ורצוי בדחיפות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו