טשטוש ראייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טשטוש ראייה
    שרון
    29/05/2012

שלום אני בחורה בת 32 בריאה בדרך כלל אתמול במהלך היום הראייה שלי הייתה לא טובה הסתכלתי על בעלי וראיתי אותו מקוטע ולא ברור ולאט לאט הראייה היתה פחות טובה ראיתי ממש צללים ומטושטש והתחילו לי גם זרמים בידיים וכאבי ראש נוראיים הלכתי למיון ושם עשו לי בדיקות דם וסיטי שיצא תקין אני כרגע גם עם כאבי ראש נוראיים ונורא מפחדת שזה יחזור לי שוב כי זה היה ממש מפחיד השאלה ממה זה יכול להיגרם ולמה זה קרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טשטוש ראייה

הוספת תגובה

• טשטוש ראייה - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    31/05/2012

זה יכול להיות סוג של מיגרנה . לא צריכ להלחץ מזה בממידה ויחזור יש לבצע בדיקות יותר מעמיקות כמו מרי מוח וברור ליתר קרשיות . יש להפסיק גלולות במידה ואת לוקחת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שרון
    31/05/2012

תודה על תשובתך
    אני לא לוקחת גלולות אחרי שראיתי מטושטש התחילו לי כאבי כאש ועיניים שנימשכים עד היום ולא עוברים מה עליי לעשות , יש לי תור לנוירולוג רק עוד 3 שבועות מה את ממליצה
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו