כאב ראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש
    רוני
    19/02/2008

שלום, יש לי כחודש וחצי כאב ראש שמתבטא בלחצים בראש, אני 3 חודשים אחרי לידה ישנה מספיק, לפני כחודש הייתי במיון עקב הכאבים ועקב כך שהיה ממצא בעין שמסתבר שהוא מולד, עשיתי CT ראש ללא חומר ניגוד-יצא תקין, הברזל והפריטין שלי נמוכים ההמוגלובין בסדר, הייתי אצל פסיכיאטר ולוקחת שבועיים פקסט ללא שינוי, הייתי רוצה לדעת אם יכול להיות שיש גידול שלשהו שלא נראה בCT כי הוא היה ללא חומר ניגוד ואם ישנן עוד בדיקות שעלי לבצע כדי לשלול ממצא. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש

הוספת תגובה

• כאב ראש

ד''ר איתן אוריאל
    20/02/2008

למרות החשיבות של בדיקת CT ללא ח.נ , הבדיקה איננה בעלת רזולוציה גבוהה במיוחד ועלולה להחמיץ מספר תהליכים. כאבי ראש חדשים שהופיעו לאחר לידה ואינם מגיבים לטיפול מעלים ,למשל,את השאלה האבחנתית של פקקת בורידי המוח. הבדיקה האבחנתית למצב זה הינה בדיקת CTV המדגימה את הורידים התוך גולגולתיים. חשוב לציין שההחלטה לגבי הבדיקה המתאימה הינה בידי הרופא המטפל בהתאם למידע שמסר החולה והממצאים בבדיקה הגופנית והנוירולוגית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו