מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דקירות מאחורי הראששרה01/08/2012
שלום, אני בת 24 ובשבועיים האחרונים יש לי סחרחורת מדי יום, בעיקר בצהריים והערב. הסחרורות מלוות בדקירות בראש מאחורה ותחושת כבדות בראש, אני גם חשה עייפות כבדה בשעות מוקדמות של הצהריים. ביקרתי אצל הרפאה והיא מדדה לי לחץ דם בישיבה, שהיה תקין ובעמידה שהיה מעט נמוך. היא נתנה לי "סטונרון" להקלה בסחרחורות אך זה לא עוזר. היא גם שלחה אותי לעשות צילום עמוד שידרה צווארי. הכאבים והסחרחורות מקשים עלי בתפקוד כך שאני עושה את הדברים מהר וחייבת לשבת( יצאתי לשיעור אירובי ועזבתי באמצע בגלל הסחרחורת..הרגשתי שאני עומדת ליפול) -חשוב לציין שלפני כחודשיים בערך היתה לי שפעת שלאחריה הרגשתי כבדות בצד הימני של הראש אך ללא דקירות, זה חלף לאחר זמן אך חזר מדי פעם. אודה לעזרתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקירות מאחורי הראש - תגובה
ד``ר רונית גלעד02/08/2012תמונה לא ברורה יש לבצע בדיקות דם מקיפות כולל לוירוסים יתכן שעל רקע שפעת וירלית נשארה חולשה כללית . לבצע גם בדיקות לוירוסים CMV ו EBV
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)