דקירות מאחורי הראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דקירות מאחורי הראש
    שרה
    01/08/2012

שלום, אני בת 24 ובשבועיים האחרונים יש לי סחרחורת מדי יום, בעיקר בצהריים והערב. הסחרורות מלוות בדקירות בראש מאחורה ותחושת כבדות בראש, אני גם חשה עייפות כבדה בשעות מוקדמות של הצהריים. ביקרתי אצל הרפאה והיא מדדה לי לחץ דם בישיבה, שהיה תקין ובעמידה שהיה מעט נמוך. היא נתנה לי "סטונרון" להקלה בסחרחורות אך זה לא עוזר. היא גם שלחה אותי לעשות צילום עמוד שידרה צווארי. הכאבים והסחרחורות מקשים עלי בתפקוד כך שאני עושה את הדברים מהר וחייבת לשבת( יצאתי לשיעור אירובי ועזבתי באמצע בגלל הסחרחורת..הרגשתי שאני עומדת ליפול) -חשוב לציין שלפני כחודשיים בערך היתה לי שפעת שלאחריה הרגשתי כבדות בצד הימני של הראש אך ללא דקירות, זה חלף לאחר זמן אך חזר מדי פעם. אודה לעזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקירות מאחורי הראש

הוספת תגובה

• דקירות מאחורי הראש - תגובה

ד``ר רונית גלעד
    02/08/2012

תמונה לא ברורה יש לבצע בדיקות דם מקיפות כולל לוירוסים יתכן שעל רקע שפעת וירלית נשארה חולשה כללית . לבצע גם בדיקות לוירוסים CMV ו EBV

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו