מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבנת תוצאות של בדיקה נוירולוגיתיעל15/08/2012
שלום,
אני בת 30. סובלת כבר כמה שנים מהפרעת שינה. התעורריות במהלך השינה,
נדודי שינה ועייפות קשה במהלך היום, ובנוסף כאבי ראש מספר פעמים בשבוע ורגישות חזקה לאורות חזקים.
ניסיתי טיפול בכמה תרופות ממשפחת ה SSRI וסימבלטה ולא היה שיפור.
ניסיתי פרוביג'יל לעייפות שעזר ממש קצת...
וניסיתי גם מלטונין.
הייתי לאחרונה אצל נוירולוגית שעשתה לי בדיקה נוירולוגית מקיפה והתוצאות הן:
תנועות רומינציה בלסתות עם רגישות של שרירי הלסת במישוש,
רגישות במישוש הצוואר, הליכה איטית עם צעדים קטנים, החזרים גידיים עירים מאוד ושווים, ללא ניסטגמוס וללא מיצמוץ עיניים.
מגבלה בתנועות הלסת.
לצערי, הנוירולוגית לא הסבירה לי בדיוק מה זה אומר ודי דיברה במונחים רפואיים שלא מובנים לי.
האם תוכלו בבקשה להסביר לי מה אומר הניתוח הנוירולוגי?
האם יכול להיות קשר לעייפות? ומה ניתן לעשות עם מה שלא תקין?
נשלחתי בנתיים לבדיקת MRI ןאני אמורה לחזור אלייה עם התשובות,
אבל עד התור לבדיקה הוא רק עוד שלושה חודשים.
יש לציין שיש לי שחלות פוליציסטיות
מה שכתבה הנוירולוגית בהפניה הוא:
מבחינת ה MRI: אדנטמה של ההיפופיזה, מחלה ווסקוליטית או דמיאלינטיסית ושנן תופעות מרובות מעורכות של הפרעות תנועה וסימנים פירמדיים, הפרעות שינה וכאב ראש כרוניות, חוסר ריכוז וחוסר יציבה, התקפי סחרחורות, דיסבאלנס הורמונלי קשה.
תודה מראש
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבנת תוצאות של בדיקה נוירולוגית - תגובה
ד``ר רונית גלעד17/08/2012לעיתים יש מחלות נוירולוגיות שמקשרות בין הפרעות שינה לבין ממצאים נוירולוגים אחרים . הרופאה מצאה מספר סימנים נוירולוגים קלים בבדיקה הנוירולוגית ולכן עושה לך ברור .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)