מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום!! בבקשה אם אפשר תשובה מהירהספ14/11/2012
אני נמצאת בחו"ל (איסטנבול)
אני בת 22
לפני יומיים נסעתי פה במיניבוס, בזמן הנסיעה השענתי את הראש על החלון
ואז נכנס בנו רכב בצד של האוטו
בצד שהשענתי עליו את הראש
קיבלתי מכה יחסית חזקה בראש, בצד של הראש באיזור הרקה
אך לא הייתה שום תגובה של הגוף (לא הקאה, לא בחילות, לא סחרחורות, ולא איבוד הכרה)
כעבור שעה לקחו אותי לבית חולים עברתי בדיקה ע"י נוירולוג (ללא צילום) רק בדיקה נוירולוגית + לחץ דם, ואישונים, והכל תקין
אך לפח מה שהבנתי הסימנים יכולים להופיע אח"כ... אני בלחץ נוראי
האם יש סיבה לדאגה? המכה הייתה יחסית חזקה
בתודה מראש
ספיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים?
ספ17/11/2012בבקשה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ספ18/11/2012אני כמה ימים לאחר התאונה ויש לי כאב בצד של המכה... תחושת אי נוחות בכל הצד של המכה... ובאזור האוזן
מה כדאי ומומלץ לעשות ?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
אייל קליין19/11/2012כאבים באזור המכה בהחלט מובנים, ייתכנו גם כטבים מפושטים יותר לכיוון הצוואר. בכל מקרה של החמרה בסימפטומים או שאין הקלה יש לפנות לבדיקה חוזרת אצל נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ספ19/11/2012הייתי כבר פעמיים אצל נוירולוג.. והוא אמר שהכל נראה תקין ואין סיבה לדאגה,
יש כאבים, אך לא חמורים כל כך... והדרגה משתנית
בעיקרון , זה אמור לעבור?
או שיכולה להיווצר בעיה כרונית?
באמת שמבחינת תפקוד הכל כרגיל,ולא היו סימנים קיצוניים...
אני רק קצת דואגת מהחמרה פתאומית...או שישארו לי הכאבים (אפילו שהם נורא חלשים)
ויש כבר קצת שיפור בתחושה
תודה רבה על התשובה וההתייחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
אייל קליין19/11/2012אפשר לבקש גם הפניה לפיזיותרפיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)